-Liviana_Nur- [silindi] Şdmfşsmşsös müge anlının da gözleri kapanıyor hep şop yapıyorlar ona güldürmwyin gzölerim kapanıyor suçluları bulamıyprım diye şdmsşdm
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂 Çok sessiz,sakin,kendi halinde kibar,nahif mütevazi sempatik ve samimi beni böyle hatırla bak dışarıdakiler böyle yorumluyor sakin böyle asabi patavatsız dobra biri olarak değil öyle değilim cunki😂 Beni kötü hatırlamanın istemem ben seni nasıl hatirliyim?😂
[silindi] -Liviana_Nur- Kesinlikle öylesin MIZAH SEVIYESI ASIRI YUKSEK,KAFA DENGI, RAHAT RAHAT KONUSABILECEGIN ,HER SEY E ACIK, KOLAY KOLAY YADIRGAMAYAN, AKILLI ,SEMPATIK, SAMIMI ,ASIRI DOGAL VE ICTEN. SAYMAK ISTEDIGIM DAHA BIR SURU GUZEL ŞEY.
-Liviana_Nur- [silindi] YAAAA AMA BEN DOBRALIĞINI KAFAMDAN SİLEMEM Kİ HEM DOBRA HEM NAİF HEM ÇEKİNGEN HEM CESARETLİ HEM DUYGUSUZ HEM DE UFAK BİR ÇİZİĞE BİLE DUYGULANAN BİRİ TEZATLIKLAR KRALİÇESİ OLARAK HATIRLARIM
[silindi] -Liviana_Nur- Evet ya ben de anlamadım çok tezat bir kişiliğim var harbi neyse kendimi çözmem zaman alicak
-Liviana_Nur- [silindi] Son iki buçuk haftayı full dersle geçirmeyi planlıyorum telefona bakmayacağım ilerde pişman olmak istemiyorum
[silindi] -Liviana_Nur- Anladimmm peki sen kapat seni sevdiğimi söylemek isterim ama sınavdan sonra geri döner misin? En azından ne oldu ne yaptın seni merak ederim
-Liviana_Nur- [silindi] l.ZeyArt.l den bana ulaşabilirsin bu zaten çizdiğim resimleriöi paylaştığım hesabım ama tabi ona da çok girmiyorum kaybetmeyelim birbirimizi diye yüklediğim zamja belki sen silmiş olursun falan
[silindi] -Liviana_Nur- Silsem bile senin için yüklerim ben sınavdan sonra ama seni beklicem lütfe gel haber ver