[silindi] -Liviana_Nur- Sürekli sinirlerini bozuyorum ya laf atamıyorlar😁😁 Daha iyi bir zaman olamaz biz bunun bam teline basalım zaten onların lehine benim aleyhime ya hiç zaman kaybetmeden başladılar hepsi ayrı ayri😂
-Liviana_Nur- [silindi] Ben de çok korkarım yaaa bir de Kenan bey abimiz çok iyi hayranıyım ve tabiki de kekelemeliyiz fşmels
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂ama düşüncesine ben tek hepsi😢 İnadıma inadıma geliyorlar yani zor baş ediyorum en son babamı da aralarına almislardi yani ne yapıyım ben hep onların suçu ben masumum😂😂 Benim sinirlendigimi gördükçe de daha çok üstüme geliyorlar hoşlarına gidiyor bu durum
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂 Ya kafa yapımız uyuyor cografyaciyla ondan sevilecek tipten Ama gerçekten haddimi bilerek konuşuyorum laf atmıyorum ya söz arası konu açılıyor konuşuyoruz oyle Zaten bu dönem bitti bitecek ugrasmam
-Liviana_Nur- [silindi] Benxe de ben normal konuşmanı bilmediğim için öyle dedim normaller anlatılmaz zaten uçuk kaçıklsr anlatılır o yüzden hep uçmuş birisi olarak hatırlıyorum snei cşsmsşöd
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂 Çok sessiz,sakin,kendi halinde kibar,nahif mütevazi sempatik ve samimi beni böyle hatırla bak dışarıdakiler böyle yorumluyor sakin böyle asabi patavatsız dobra biri olarak değil öyle değilim cunki😂 Beni kötü hatırlamanın istemem ben seni nasıl hatirliyim?😂
-Liviana_Nur- [silindi] Şdmfşsmşsös müge anlının da gözleri kapanıyor hep şop yapıyorlar ona güldürmwyin gzölerim kapanıyor suçluları bulamıyprım diye şdmsşdm
[silindi] -Liviana_Nur- Kesinlikle öylesin MIZAH SEVIYESI ASIRI YUKSEK,KAFA DENGI, RAHAT RAHAT KONUSABILECEGIN ,HER SEY E ACIK, KOLAY KOLAY YADIRGAMAYAN, AKILLI ,SEMPATIK, SAMIMI ,ASIRI DOGAL VE ICTEN. SAYMAK ISTEDIGIM DAHA BIR SURU GUZEL ŞEY.
-Liviana_Nur- [silindi] YAAAA AMA BEN DOBRALIĞINI KAFAMDAN SİLEMEM Kİ HEM DOBRA HEM NAİF HEM ÇEKİNGEN HEM CESARETLİ HEM DUYGUSUZ HEM DE UFAK BİR ÇİZİĞE BİLE DUYGULANAN BİRİ TEZATLIKLAR KRALİÇESİ OLARAK HATIRLARIM