-Liviana_Nur- [silindi] YAAAA AMA BEN DOBRALIĞINI KAFAMDAN SİLEMEM Kİ HEM DOBRA HEM NAİF HEM ÇEKİNGEN HEM CESARETLİ HEM DUYGUSUZ HEM DE UFAK BİR ÇİZİĞE BİLE DUYGULANAN BİRİ TEZATLIKLAR KRALİÇESİ OLARAK HATIRLARIM
[silindi] -Liviana_Nur- Evet ya ben de anlamadım çok tezat bir kişiliğim var harbi neyse kendimi çözmem zaman alicak
-Liviana_Nur- [silindi] Son iki buçuk haftayı full dersle geçirmeyi planlıyorum telefona bakmayacağım ilerde pişman olmak istemiyorum
[silindi] -Liviana_Nur- Anladimmm peki sen kapat seni sevdiğimi söylemek isterim ama sınavdan sonra geri döner misin? En azından ne oldu ne yaptın seni merak ederim
-Liviana_Nur- [silindi] l.ZeyArt.l den bana ulaşabilirsin bu zaten çizdiğim resimleriöi paylaştığım hesabım ama tabi ona da çok girmiyorum kaybetmeyelim birbirimizi diye yüklediğim zamja belki sen silmiş olursun falan
[silindi] -Liviana_Nur- Silsem bile senin için yüklerim ben sınavdan sonra ama seni beklicem lütfe gel haber ver
[silindi] -Liviana_Nur- 💟💕💟💕💟💕💟💕💕💟💕💟💕💟💕✨️✨️✨️✨️✨️✨️💘💝💖💗💓💞💕💟❣️💔❤🧡💛💚💙💜🤎❣️💕💟💞💓💖💗💘💛💝💞💌💕💕💘💞💝💕💘💟💌💕💝💚💚❤️🩹💟💘💟💝💞💝💕💝💟💟💘💚💫💫💫💫💫💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💚💜💘💟💘💕💞💖💚💝
[silindi] SANA BASARILAR DİLİYORUM HER SEY COK GUZEL OLUCAK BEN SANA SEN BANA GUVENIYORSUN HER KONU DA BASARILI OLUCAZ HER SEYIN EN GUZELI OLUCAK BURAYA GELIP DICEKSIN KI BEN KAZANDIMMM CANIMSINNNNNNN SEVIYORUM SENI CANSINNN SEN CAN
-Liviana_Nur- [silindi] YAAAA BEN DE SENİ SEVİYORUM BİRAZ İSTEDİĞİM NOKTAYA GELDİM SAYILIR O YÜZDEN AZICIK YÜKLEYİM DEDİM UMARIM HALA YÜKLÜDÜR
[silindi] -Liviana_Nur- 🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂 BÖYLE SIMSIKI SANA SARILMAYA IHTIYACIM VAR BILIYOR MUSUN. SEN NE ZAMAN GÖRÜRSÜN BILMEM BEN SIK SIK GIRICEM UYGULAMAYA