[silindi] -Liviana_Nur- HARIKASIN,EVETTTTT ben niye çözemedim ya ama sabahtan beri cografya çözünce artık sıkıla sıkıla okudum ondan diye kendimi kandiriyom😂😁
-Liviana_Nur- [silindi] ŞSNFŞSMSŞDLDŞS BU TÜR ÇİZGİSEL HIZ GÖRŞNCE TYTDE DE OLSA BEN AYT FİZİKTEN ÇÖZÜYPRUM heheheh doğruysa hemen gidip bana mantıklı gelen açıklamamı yapayım
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Ve sakın arkasından başlama YA ABLAM BANA DEDİ Kİ SONDAKİ CÜMLE O KADAR ANLAMLI Kİ DEDİ TEKRAR OKURUM DEDİ BEN DE GİTTİM İLK SON CĞMLESİNİ OKUDUM NE ALAKA YA CİDDEN SEÇE SEÇE BUNU MU SEÇTİ DEDİM KİTABI BİTİRDİM VE O SON CÜMLEYİ OKUYUNCA ÖYLE FARKLI OLUYOR Kİ MUHTEŞEMDİ ADAM Bİ DİL HARİKASI
[silindi] -Liviana_Nur- Biliyor musun arkasından başlama dedin ya merak ettim ama şimdi😂 söz alırsam okurum ama baştan sona kadar
-Liviana_Nur- [silindi] Okuyadabilirsin hiç okumayınca bir anlam ifade etmiyor ama baştan okuyunca OOOOOOOO diyprusn
[silindi] MESAJI BULDUM😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sözde yakın arkadaşım kendisini soy adıyla kaydetmisim hepsi öyle bu arada herkesi ismi ve soyismiyle kaydediyorum o derece samimiyet kurmuyorum
[silindi] -Liviana_Nur- Seviyorum canım sıkkın olunca hiçbir şey yapasım gelmiyor ama bu ara tamamen kitaplara gömdüm kendimi😂
-Liviana_Nur- burda gamsızın biri bana 7 senen gidicek dedi ben de tıp 6 sene dedim ilk senende kazanıcak kadar iyi olduğunu düşünmüyprum demişti 🥹
-Liviana_Nur- [silindi] ŞDNSŞDMFŞSMSŞDL Ama benim istediğim üni en son 2116.yı almış ondaj böyle yapıyor zaten dediği zamanda 80 falan yapıyordum (80kötü değil evet biliorum ama giren son kişi 110larda yapmış)biraz haklıydı ama YİNE DE DENMEZ ÇOK KRICII
[silindi] -Liviana_Nur- TABII KI DE ÖYLE MEŞHUR BIR LISE OGRENCILERI ATASOZU DER KI “BOŞ YAPMA” BOŞ YAPMIŞ BU😂 HIC TINLAMA AY COK DA FİFİ MODUNU AL BOYLE DURUMLARDA