[silindi] -Liviana_Nur- Şaka gibi olasiliksizi çok kişi övdü ama pek ilgilenmemistim yarın kütüphane de aricam alıp okurum çok aksetti şu an senin soylemen
-Liviana_Nur- [silindi] MUTLAKA OKUMALISIN YANİ TABİ BELKİ ZEVKİNE UYMAZ ilk 20 sayfa kimsenin zevki değil zaten ondan sonra bir anda olaylar sarpa sarıyor kan ter içinde kalmıştım bitirdiğimde oh dedim
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Ve sakın arkasından başlama YA ABLAM BANA DEDİ Kİ SONDAKİ CÜMLE O KADAR ANLAMLI Kİ DEDİ TEKRAR OKURUM DEDİ BEN DE GİTTİM İLK SON CĞMLESİNİ OKUDUM NE ALAKA YA CİDDEN SEÇE SEÇE BUNU MU SEÇTİ DEDİM KİTABI BİTİRDİM VE O SON CÜMLEYİ OKUYUNCA ÖYLE FARKLI OLUYOR Kİ MUHTEŞEMDİ ADAM Bİ DİL HARİKASI
[silindi] -Liviana_Nur- HARIKASIN,EVETTTTT ben niye çözemedim ya ama sabahtan beri cografya çözünce artık sıkıla sıkıla okudum ondan diye kendimi kandiriyom😂😁
-Liviana_Nur- [silindi] ŞSNFŞSMSŞDLDŞS BU TÜR ÇİZGİSEL HIZ GÖRŞNCE TYTDE DE OLSA BEN AYT FİZİKTEN ÇÖZÜYPRUM heheheh doğruysa hemen gidip bana mantıklı gelen açıklamamı yapayım
[silindi] -Liviana_Nur- Biliyor musun arkasından başlama dedin ya merak ettim ama şimdi😂 söz alırsam okurum ama baştan sona kadar
-Liviana_Nur- [silindi] Okuyadabilirsin hiç okumayınca bir anlam ifade etmiyor ama baştan okuyunca OOOOOOOO diyprusn
[silindi] MESAJI BULDUM😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sözde yakın arkadaşım kendisini soy adıyla kaydetmisim hepsi öyle bu arada herkesi ismi ve soyismiyle kaydediyorum o derece samimiyet kurmuyorum
[silindi] -Liviana_Nur- Seviyorum canım sıkkın olunca hiçbir şey yapasım gelmiyor ama bu ara tamamen kitaplara gömdüm kendimi😂
-Liviana_Nur- burda gamsızın biri bana 7 senen gidicek dedi ben de tıp 6 sene dedim ilk senende kazanıcak kadar iyi olduğunu düşünmüyprum demişti 🥹