[silindi] -Liviana_Nur- Kesinlikle öyle son sözüne müptela oldum😍 Bana da 5.sinifta çalışmamak koyunca basarmistim nasıl hırs yaptıysam ortalamam 89 kusur bir şeydi çok değil ama benim için çok onemliydi
-Liviana_Nur- [silindi] İŞTE BÖYLE BAK DEMEK Kİ ÇALIŞINCA OLUYORMUŞ Adam fower mıydı neydi olasılıksız kitabı var ya orada aşırı aşık olduğum bir cümle var bunu her yerde söylemiş olabilirim bilmiyorum şey diyprdu imkansız diye bir şey yoktur düşük olasılık vardır gerçekten de öyle offff öz abim ya
[silindi] -Liviana_Nur- Şaka gibi olasiliksizi çok kişi övdü ama pek ilgilenmemistim yarın kütüphane de aricam alıp okurum çok aksetti şu an senin soylemen
[silindi] -Liviana_Nur- İyi yaptin😂 Ben hiç gelemiyorum foto çekmeye ya arkadaşım geçen istemişti bana ait bi foto hatıra olsun diye yoktu diye alamamıştır aklıma geldi
-Liviana_Nur- Bu arada attığın coğrafya soeusu B mi şimdi yanlış cevap verirsem bşle yanıtlandı diye görünür bakmazlar diye yazmadım oraya
[silindi] -Liviana_Nur- HARIKASIN,EVETTTTT ben niye çözemedim ya ama sabahtan beri cografya çözünce artık sıkıla sıkıla okudum ondan diye kendimi kandiriyom😂😁
-Liviana_Nur- [silindi] MUTLAKA OKUMALISIN YANİ TABİ BELKİ ZEVKİNE UYMAZ ilk 20 sayfa kimsenin zevki değil zaten ondan sonra bir anda olaylar sarpa sarıyor kan ter içinde kalmıştım bitirdiğimde oh dedim
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Ve sakın arkasından başlama YA ABLAM BANA DEDİ Kİ SONDAKİ CÜMLE O KADAR ANLAMLI Kİ DEDİ TEKRAR OKURUM DEDİ BEN DE GİTTİM İLK SON CĞMLESİNİ OKUDUM NE ALAKA YA CİDDEN SEÇE SEÇE BUNU MU SEÇTİ DEDİM KİTABI BİTİRDİM VE O SON CÜMLEYİ OKUYUNCA ÖYLE FARKLI OLUYOR Kİ MUHTEŞEMDİ ADAM Bİ DİL HARİKASI
-Liviana_Nur- [silindi] ŞSNFŞSMSŞDLDŞS BU TÜR ÇİZGİSEL HIZ GÖRŞNCE TYTDE DE OLSA BEN AYT FİZİKTEN ÇÖZÜYPRUM heheheh doğruysa hemen gidip bana mantıklı gelen açıklamamı yapayım
[silindi] -Liviana_Nur- Biliyor musun arkasından başlama dedin ya merak ettim ama şimdi😂 söz alırsam okurum ama baştan sona kadar
-Liviana_Nur- [silindi] Okuyadabilirsin hiç okumayınca bir anlam ifade etmiyor ama baştan okuyunca OOOOOOOO diyprusn
[silindi] MESAJI BULDUM😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sözde yakın arkadaşım kendisini soy adıyla kaydetmisim hepsi öyle bu arada herkesi ismi ve soyismiyle kaydediyorum o derece samimiyet kurmuyorum