Bigter Asiye_elif link içinde tşk benim antermanlar kitabım vardı zaten ama düşüncen için çok sağol gerçekten.🥰❤🙂😘
Bigter Asiye_elif hayır ya ne kusuru lütfen bunun için ben sana ayrıca tşk ederim iyik varsın sağol gerçekten 🥰😘😘❤
Meryemzsoy Herhangi bir dersten temelin yoksa Acil yayınları veya Aktif yayınlarından başla Orta seviye olarak Bilgi Sarmal İleri seviye olarak da Orijinal yayınlarını alabilirsin. Tabii Limit,Çap,3 4 5 bunlar da orta seviye olarak alınabilir.
Asiye_elif Bigter tabi bu konuda iyice uzman oldum yaa kaynak eksikliği yaşadığım zamanlar araştıra araştıra bu sayede çok şey öğrendim, zaten ben araştırmayı çok severim böyle bilmediğim kelimeleri, bazı şeylerin mantığını kelimelerin kökünü filan baya bakarım ara sıra; anlamışsındır belki az çok davranışımdan😅😂☺️😉
Bigter Asiye_elif evet sen atar atmaz izledim çok güzel işime yaradı soğol gerçekten cnm morelim ve motivasyonum az da olsa yerine geldi sağol cidden ya bu konuları anıyorsun 👍❤🥰😘😘🙂
Bigter Asiye_elif evet aynen anladım araştırmayı seven öğrenmkten zevk alan birisisin bu konuda seni teberik ederim Asiye_elif ayrıca yardım etmeyi de seven birisin yani öylesin yalnız bunlar bir ifiraf değil gerçekler cidden yani diyinim çok iyi birisin umarım hep mutlu olursun inş 🙂❤😉😙 Bu arada ne olucaksın vallahi ne yalan söyliyeyim bana öğretmen olucakmısın gibi geldi yani içimden öyle geldi söylemek istedim ay çok uzun oldu neyse 🙈🙂😉
Asiye_elif Bigter çok teşekkür ederim ayna misali ne diyim🌷🌺🌹 sen de çok tatlı nazik kibar bir hanımefendisin sanırım senin kadar söyleyemedim de olsun🌼 Yaa yok okudum hepsini o kadar yazmışsın canım sorun değil evett ÖĞRETMEN olucam nasill bildinn😍😘🥰
Bigter Asiye_elif gerçektrn mi bilmem içime geldi bende şaşırdım doğru bildiğime iyi sevindim öğretmen olmana buna eminim ki çok iyi bir öğretmen olacaksin 🙂
Asiye_elif Bigter İç sesin kuvvetliymis belki de öyle izlenim veriyorumdur inşallah vatanıma milletime iyi hizmet verebilmek isterim🌺
Bigter Asiye_elif öyle birisi ölacağına hiç şüphem yok😉z aten vatNına milletine iyi hizmet izmet vwrebikecek bir insansın zaten 🙂
Bigter Normalde iç sesim kuvvetli değildir ama içimdrn bi yanan grkdi söyledim doğru çıktına bende şaşırdım 😉🙃😊