Ss123 Bigter bence temlini oluşturmaya başla az çok bi fikrin olsun 12 ye bırakma temel işini yetiştiremesin çünkü her konu digerinin devamı ben den tafsiye şimdiden oluştur maya başla sorna yetişmez hiç olmasa eger şimdiden matı haledersen diyerlerine daha çok zaman ayırma fırsatı bulursun bide üzülme yapamıyom diye bende çok yapamıyom ama çabalyınca oluyo bide kolaydan zor lara dogru git sorularda youtubda konu tekrarları falan izle mat la alakalı sorna soru çöz bak nasıl olacak biraz cık uzun oldu ama kendine inan yaparsın
Asiye_elif Bigter Okudum evet o çok zor ben de yapamıyorum ama geç değil hatta çok erken şimdi başlayabilirsin İlk bunu izlerse temel atarsin sonra da Bunu sonra da problemler için Bu bu arada Rica ederim hiç bakmıyorum kime cevap verdiğime ama yardimim dokunduysa ne mutlu bana bunlar yardım eder sana birde antrenman kitabına başlamalisin linkini atım onunda ordan indir🤗🌼💖📚👍
Asiye_elif Bigter https://dosya.co/eha2gxv6480w/Antremanlarla_Matematik_-_1._kitap.pdf.html Bu kitap linki
Bigter Asiye_elif link içinde tşk benim antermanlar kitabım vardı zaten ama düşüncen için çok sağol gerçekten.🥰❤🙂😘
Bigter Asiye_elif hayır ya ne kusuru lütfen bunun için ben sana ayrıca tşk ederim iyik varsın sağol gerçekten 🥰😘😘❤
Meryemzsoy Herhangi bir dersten temelin yoksa Acil yayınları veya Aktif yayınlarından başla Orta seviye olarak Bilgi Sarmal İleri seviye olarak da Orijinal yayınlarını alabilirsin. Tabii Limit,Çap,3 4 5 bunlar da orta seviye olarak alınabilir.
Asiye_elif Bigter tabi bu konuda iyice uzman oldum yaa kaynak eksikliği yaşadığım zamanlar araştıra araştıra bu sayede çok şey öğrendim, zaten ben araştırmayı çok severim böyle bilmediğim kelimeleri, bazı şeylerin mantığını kelimelerin kökünü filan baya bakarım ara sıra; anlamışsındır belki az çok davranışımdan😅😂☺️😉
Bigter Asiye_elif evet sen atar atmaz izledim çok güzel işime yaradı soğol gerçekten cnm morelim ve motivasyonum az da olsa yerine geldi sağol cidden ya bu konuları anıyorsun 👍❤🥰😘😘🙂
Bigter Asiye_elif evet aynen anladım araştırmayı seven öğrenmkten zevk alan birisisin bu konuda seni teberik ederim Asiye_elif ayrıca yardım etmeyi de seven birisin yani öylesin yalnız bunlar bir ifiraf değil gerçekler cidden yani diyinim çok iyi birisin umarım hep mutlu olursun inş 🙂❤😉😙 Bu arada ne olucaksın vallahi ne yalan söyliyeyim bana öğretmen olucakmısın gibi geldi yani içimden öyle geldi söylemek istedim ay çok uzun oldu neyse 🙈🙂😉