Asiye_elif Bigter 3D nin Tyt Türkçe kitabı Bu kitapta ilk kolay seviye sonra orta sonra da ÖSYM tipi sorular gösteriyor ve çıkmış sorularda var diğer derslerini de bakmadım ama güzeldir illaki ve Arı Yayınlarıni da öneririm güzel biraz zor ama olsun bir de Okyanus var onu da çözmüştüm o da iyi ve Sınav yayınları akordiyon serisi çok faydalı o da güzel 👌👍📚
Asiye_elif Bigter Kitap satın almana da gerek yok şu internet sitesinden bulabilirsin https://fliphtml5.com/tsyqb/bemo/L%C4%B0M%C4%B0T_TYT_T%C3%9CRK%C3%87E_DENEMELER%C4%B0/ her kitabın isminin yanına “fliphtml” yaz çıkar.🤗 Arı Yayınlarınin da uygulaması var play storede oradan indirebilirsin
Bigter Bu arada benim matematik dersim kötü yani hep ezbere kaçıyorum yapamıyorum denemelerde de öyle matematik bölümünü resmen hepsi boş bırakıyorum yani yapam 3 4 tane ancak yapıyorum onlarda yalnış çıkıyor zaten ve bu benim morelimi çok bozuyor matematiği anamıyorum anamadığımda çalışmak istemiyorum ve soruları da çözemiyorum en kolay soruları bile çözemiyorum pıroblem soruları bile yok yani ve daha 10. Sınıfım 11. Sınıfa geçicem matematik temelim olmadığını düşünüyorum sence mat sıfırdan mı başlasam en temelden başlasam sence geç olur mu bu arda sayısal bölümü seçtim mat yapamama rağmen 🙈🙉 Çok uzun yazdım biliyorum ama bu konuda çaresizim cidden yardım alacığım hani biriside yok özel ders alma lüksüm de yok mallesef kötüyüm yani umarım beni anıyorsundur 🙂 🙁😕🙃 Sence bunun için ne papmam lazım teşekkürler
Ss123 Bigter bence temlini oluşturmaya başla az çok bi fikrin olsun 12 ye bırakma temel işini yetiştiremesin çünkü her konu digerinin devamı ben den tafsiye şimdiden oluştur maya başla sorna yetişmez hiç olmasa eger şimdiden matı haledersen diyerlerine daha çok zaman ayırma fırsatı bulursun bide üzülme yapamıyom diye bende çok yapamıyom ama çabalyınca oluyo bide kolaydan zor lara dogru git sorularda youtubda konu tekrarları falan izle mat la alakalı sorna soru çöz bak nasıl olacak biraz cık uzun oldu ama kendine inan yaparsın
Asiye_elif Bigter Okudum evet o çok zor ben de yapamıyorum ama geç değil hatta çok erken şimdi başlayabilirsin İlk bunu izlerse temel atarsin sonra da Bunu sonra da problemler için Bu bu arada Rica ederim hiç bakmıyorum kime cevap verdiğime ama yardimim dokunduysa ne mutlu bana bunlar yardım eder sana birde antrenman kitabına başlamalisin linkini atım onunda ordan indir🤗🌼💖📚👍
Asiye_elif Bigter https://dosya.co/eha2gxv6480w/Antremanlarla_Matematik_-_1._kitap.pdf.html Bu kitap linki
Bigter Asiye_elif link içinde tşk benim antermanlar kitabım vardı zaten ama düşüncen için çok sağol gerçekten.🥰❤🙂😘
Bigter Asiye_elif hayır ya ne kusuru lütfen bunun için ben sana ayrıca tşk ederim iyik varsın sağol gerçekten 🥰😘😘❤
Meryemzsoy Herhangi bir dersten temelin yoksa Acil yayınları veya Aktif yayınlarından başla Orta seviye olarak Bilgi Sarmal İleri seviye olarak da Orijinal yayınlarını alabilirsin. Tabii Limit,Çap,3 4 5 bunlar da orta seviye olarak alınabilir.