[silindi] Harika bir uygulama ya keşfettirdigin için teşekkürler öylesine okul öncesine girdim hafife alıyordum da puanlar yüksekmiş ama sözel ya çok dert değil herhalde yani😂 Şu çizdiğim yer tam olarak ne oluyor anlamadim🤦♀️
-Liviana_Nur- [silindi] AAAA OKUL ÖNCESİ HAVWTTEPE SEÇERSEN BEN DE TIP SEÇERSEM AYNI KAMPÜSÜN ARKA ARKAYA BİNALARINDA OLUYORUX
[silindi] Bu arada şu yazılım mühendisliği isteyen özel de okumayi falan dusunuyor burslu bir şekilde baktım da bence çıkartır ya tabii iyi bir üniversite çıkartır mi bilmiyorum
-Liviana_Nur- [silindi] Ay inşallah kazanır ya ilk sene kazanamayınca deprwsyona gireriz diye korkuyorum
-Liviana_Nur- [silindi] Yazılımı herkes istiyor yapay zeka da çok güzel tıp olmazsa benim diğer seçenek (tıptan daha yüksekte olması dışında sorum yok ŞDNAŞSMXŞSMSŞ)
[silindi] Kütüphaneyi didik didik ettim sırf olasiliksiz için o kadar baktım tüm raflara boyum kısa diye altıma sandalye çektim 🤦♀️😂en üst raflara dahi baktim En son arkadaşım sen iyi misin 1.donem edebiyat hocası okumak için almıştı falan dedi ben bıraktı sanıyordum meğer bırakmamış yuksuklisans yapıyor diye çarşamba günleri de gelmiyor bence kendisine aldı kitabi😁 Yarın burnundan getiricem onun kitabı alicam ondan inşallah okuldaki dolabindadir ciddi ciddi eve goturmemistir😂😂
-Liviana_Nur- [silindi] Yaaa çok çabalamışsın hocana da sinir oldum kamu malını eve götğrmek nedir ne cüretle şfmsşwmdşs
-Liviana_Nur- [silindi] Değilim ama fanıyım Şfnwşdmdşsmls bende death note tüm serileri vardı aşırı severim böyle stolk falan
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂 SEN NEREYE BEN ORAYA MI YANI MEMNUNIYETLE EFENIM😍😂 BAKALIM YA GELECEKTEKI MESLEGIMI BEN BILE MERAK EDIYORUM🤦♀️😂
[silindi] -Liviana_Nur- Aynen ya insallah ama şey ya ilk yıldan gitmeyince de sonra mental olarak daha da düşüyor gibi hissediyorum ne kadar doğru bilmem tabii
[silindi] -Liviana_Nur- Kendisi edebiyatçı ya hani kutuphaneyle de o ilgileniyor ondan bu cesaret😂😂 Ablam kütüphanenin başkanıydı o gittikten sonra da bana verdi görevi edebiyat ve coğrafya hocamla sorunum yok aslında hepsi ilgileniyor ama samimiyetlerine inanmıyorum diye sogugum ısınamıyorum yani seveceksem coğrafyacı ve edebiyatciyi severim gerisi şeytan ’a emanet zaten😁🤦♀️ Hepsi bizim ilçeye laf eder nasıl bir yer burası falan diye ama buraya gelen de tiryaki oluyor vazgeçmiyor kadın hocalarımız burdayken koca buldu yüksek lisans yaptı araba aldı hâlâ utanmadan laf atiyorlar😂😂 Geçen oturduk bahçe de coğrafyacı ve felsefeciyle işte konuştular ben de memnuniyetsizligimj izah ettim falan coğrafyacı az kaldı ana bacı söveceksin dedi yok hocam o kadar da değil 1 yılım kaldı şunun şurasında kendimi ateşe atamam onu arkanızdan yapiyorum dedim cidden yapıyor musun dedi evet dedim 😂 iyi önümüzde yapma ayıp olir diye geyik yapıyor bir de😂😂
-Liviana_Nur- [silindi] Açık lise her gencim hayali hem de sadece açık lisede okurken aldığın notlar obpn oluyormuş arkadaşım öyle demişti mesela benim obp 93 ama eğer açığa geçseydşm bu sene dershane hocaları çözüyprdı soruları zatwn direk obpm 100 olucakrı nalet olsun bense almanca ezberi yapmak zorunda kaldım bursum kesilmesin diye 🥹
[silindi] -Liviana_Nur- Yaa maşallah 93 de çok ama çok iyi abim açıktan bitirdi daha doğrusu biz kızlar ona bitirdik😂 Ama ben çıksaydın tamamen salardim kimse calisicam gözüyle bakmazdi bana bundan öyle bir hata yapmadım evet baya bir de burs alan öğrencilerin yani bizim sınıftan arkadaşlar ortalamam 85 altına düşerse bursum gider diye matematikten falan yukslettirmislerdi notlarini bizde de almanca var ya senin de ders mi yani sayısal dersi mi sayısal da ne işi var be almanca nin😂😂
[silindi] -Liviana_Nur- Evet ya yazılımın parasi da çok iyi ama yani teknoloji günümüzü ele geçirmiş gidiyor haliyle böyle olur tabii ya sen TIP KAZANIRSIN DUSUNME HIC YAZILIM FALAN ZATEN 💪
-Liviana_Nur- [silindi] 4 sezonluk dizisi filmden daha gğzel bence filmdeki kişi tam zeki ve manyak havası vermşyor ama sen dizi izlemiyor muydun …
-Liviana_Nur- [silindi] Aynen çok sıkıntılı ya öyle bir mental bozulucak ve kafayı derslere gömüceksin ya da duygularına
-Liviana_Nur- [silindi] İyi falan da mesela hesaplama.net var orada netleri yazıyorum falan sonra obp girince beni geriye çekiyor özel okullardan nefret ediyprum
-Liviana_Nur- [silindi] YAZILIM DÜŞÜNMÜYPRUM ZATEN EĞER HİÇ OLMAZSA YAPAY ZEKA DÜŞÜNÜYPRUM 2. SINIFTA İKİ DAL VAR ORADAN BİYOMEDİKAL KISMINI SEÇİP YAPAY KOL PROTEZ ŞEYLER FALAN O KISIMLARA DA KAYABİLİRİM ONU DİYPRUM AMA EKSİK OLAN BİR ŞEY VAR FİZİKKKK her şeye enfel cidden yok ol fizik
-Liviana_Nur- [silindi] HOCALARA DENİR Mİ AYIP O KADAR DA DEĞİL DOBRA MISIN YOKSA ACILARA YÜRĞYOR KOŞMUYŞRUM ŞARKISINDAKİ KİŞİ SEN MİSİN