[silindi] -Liviana_Nur- BEN HACETTEPYI DE RUYAMDA GORURUM BU TATIL CALISIRSAM TAMAM AMA DAHA HICBIR SEY BELLI DEGIL SONUCTA BOS HAYALLERE DE DALMIYIM AMA DIMI
-Liviana_Nur- [silindi] SON İKİ AYDA DA KAZANABİLİRSİN ÇEVREMDE 9 MAT NETİYLE HACETREPEDE OKUYANLAR VAR
-Liviana_Nur- Şey şimdi ünide bir anda solcu sağcı sopalı kavga olması senş rahatsız eder mi umarım etmez
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂 Yok canım niye rahatsız olıyım Cemil Meric’in dediği gibi sağcılar solcular yoktur namuslular ve namussuzlar vardir😂😂 Açık ve net solcuyum umarım sen de…
-Liviana_Nur- [silindi] Valla hiç ilgilenmiorum sağcı ne solcu ne ne tutuyor falan çok da umrumda değil
[silindi] -Liviana_Nur- Bence de ilgilenmeye de gerek yok zaten bizim matçi siyaset yapıyor da en son CİMER DE BULACAK KENDISINI😂 HADI BAKALIM KENDIM BIR HALK OLARAK BASIMDAKILERI DEGIL TABII KI DE KENDIM TARAFTARI OLURUM SAGCILAR SORUNLU BENCE BIZIM MATCI GIBI MESELA
-Liviana_Nur- BAK ŞİMDİ BUNLARI YAP TAMAM MI BU SAYFAYI AÇIP İATEDİĞİN TÜM ÜNİLERW BAKABİLİRSİN EKRAN KİLİDİ YAPIP EVRENE ENERJİ GÖNDEREVİLİRİSN FŞSNSŞFÖŞD