[silindi] -Liviana_Nur- Vay be harbi hepsi ezber halledersin sen ama kendini zorlama rahat ol hemen kafana girsin diye halledersin
-Liviana_Nur- [silindi] Kelimeler kifayetsiz … neyse tıp kazanırsam işime yarar herhalde umarım inşallah yalvarıyorum
-Liviana_Nur- [silindi] HER ALANDAN DERECE YAPMAN İÇİN ÇABALAYALIM TABİ EMEĞİM OKURSA SAYISALDA OLUR VE BENCE MÜSAİT OLURUM YANİ NEDEN OLMAYIM Kİ SANA AYIRICAK VAKTİM HEP OLUR DİYE DÜŞÜNÜYPRIM
[silindi] -Liviana_Nur- BENI BU KADAR DUSUNDUGUN VE YARDIMCI OLMAYA CALISTIGIN ICIN COK TESEKKUR EDERIM EMIN OL COK YARDIMIN DOKUNDU TAM ANLAMIYLA ROL MODELSIN SENI BOYLE GORDUKCE HIRSLANIYORUM BEN DE 💪💕
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- tıp kaznaırsam yaz tatilinde organik kimya çalışmak zorunda kalıcam aytde kaldırıldı ama daha üst seviywsi görüşüyprmuş
[silindi] -Liviana_Nur- ODTUYU RUYAMDA GORURUM BEN😁 YANI RUYAMDA GORSEM DE KÂRLIYIM ASLINDA🤔😂 AMA HACCETTEPEYI SEN GEZDIRIRSIN OLMADI BU YIL ANLATIRSIN BANAAA
[silindi] -Liviana_Nur- BEN HACETTEPYI DE RUYAMDA GORURUM BU TATIL CALISIRSAM TAMAM AMA DAHA HICBIR SEY BELLI DEGIL SONUCTA BOS HAYALLERE DE DALMIYIM AMA DIMI
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- HATTA ANKARA ÜNİVERSİTESİNİ KAZAN HACETTEPE TIP KAMPÜSÜYLA ARASINDA SADECW KARŞIDAN KARŞIYA GEÖMELİK YOL VAR
-Liviana_Nur- [silindi] SON İKİ AYDA DA KAZANABİLİRSİN ÇEVREMDE 9 MAT NETİYLE HACETREPEDE OKUYANLAR VAR
-Liviana_Nur- Şey şimdi ünide bir anda solcu sağcı sopalı kavga olması senş rahatsız eder mi umarım etmez
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂 Yok canım niye rahatsız olıyım Cemil Meric’in dediği gibi sağcılar solcular yoktur namuslular ve namussuzlar vardir😂😂 Açık ve net solcuyum umarım sen de…