-Liviana_Nur- [silindi] Herkes kayıt olurken direk 4 kağıt topu getirmek zorunlu değil mi zaten 100 öğrenci gelse bile her şekilde halloluyor çok saçma
[silindi] -Liviana_Nur- Bizimkiler cimri ya ama onlardan zengini de yok zaten genel de parası olanlar böyle pinti olurlar ayyy pisler ya tiksiniyorum😂
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- ilk dönem program yapmadan sadece ayt tyt matematik çalışırsan gerek kalmaz şendşs lütfen çalışmak için birinin ayy bunu mu yapamadın demesini bekleme
[silindi] -Liviana_Nur- Çok haklısın ya ama bizim okulda bana öyle söyleyecek bir hadsiz ve o derece çalışkan kimse de yok😂
-Liviana_Nur- [silindi] programa uymayınca benim çalışasım gelmiyordu bırakıyordum yeni programı da pazartesiden başlatmam gerekiylrdu takıntım vardı o yüzden çok vakit kaybedşylrdum eğer sen de böyleysen sal gitsin program kimmiş
[silindi] -Liviana_Nur- Yok ya çok slk biriyim aslında kimseye yüz vermiyorum ondan o had kimse de yok ve kendim başta olmak üzere hepimiz tembeliz😂
-Liviana_Nur- [silindi] En azından sen izin vermediğin için o sınırı geçmiyorlsr asla tanımadığım kız grubu yaprı deliricektim
-Liviana_Nur- [silindi] Hayırr salak değilsin tembel de değilsin sadece acelen olmadığını düşündüğün için kendini henüz çalışmaya adamamışsın
[silindi] -Liviana_Nur- Kesinlikle izin vermem zaten sonra Cook hadsizlesiyorlar ayy gıcık oluyorum ya öyle insanlara ukala hadsiz falan çok var
[silindi] -Liviana_Nur- Aslında mental olarak çok adadım kendimi ama icraat yok ben de ya yemek yer film izler dedikodu yapar uyurum favorim bunlar😂🤦♀️
-Liviana_Nur- [silindi] şdnfsşmdfşmdeşmdşd baya iyi ama sınavdan sonra yapması daha keyifli olur herhalde