[silindi] -Liviana_Nur- Kesinlikle çok haklısın bizim lisedekiler de böyle utanma yok isterler para ki istiyorlar fotokopi makinesi var ama kart varmış galiba parayla yukluyorlar mi ne haltsa artık bizden istemişti tabii ki de goturmedim
-Liviana_Nur- [silindi] Herkes kayıt olurken direk 4 kağıt topu getirmek zorunlu değil mi zaten 100 öğrenci gelse bile her şekilde halloluyor çok saçma
[silindi] -Liviana_Nur- Bizimkiler cimri ya ama onlardan zengini de yok zaten genel de parası olanlar böyle pinti olurlar ayyy pisler ya tiksiniyorum😂
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- ilk dönem program yapmadan sadece ayt tyt matematik çalışırsan gerek kalmaz şendşs lütfen çalışmak için birinin ayy bunu mu yapamadın demesini bekleme
[silindi] -Liviana_Nur- Çok haklısın ya ama bizim okulda bana öyle söyleyecek bir hadsiz ve o derece çalışkan kimse de yok😂
-Liviana_Nur- [silindi] programa uymayınca benim çalışasım gelmiyordu bırakıyordum yeni programı da pazartesiden başlatmam gerekiylrdu takıntım vardı o yüzden çok vakit kaybedşylrdum eğer sen de böyleysen sal gitsin program kimmiş
[silindi] -Liviana_Nur- Yok ya çok slk biriyim aslında kimseye yüz vermiyorum ondan o had kimse de yok ve kendim başta olmak üzere hepimiz tembeliz😂
-Liviana_Nur- [silindi] En azından sen izin vermediğin için o sınırı geçmiyorlsr asla tanımadığım kız grubu yaprı deliricektim
-Liviana_Nur- [silindi] Hayırr salak değilsin tembel de değilsin sadece acelen olmadığını düşündüğün için kendini henüz çalışmaya adamamışsın
[silindi] -Liviana_Nur- Kesinlikle izin vermem zaten sonra Cook hadsizlesiyorlar ayy gıcık oluyorum ya öyle insanlara ukala hadsiz falan çok var