-Liviana_Nur- [silindi] fotoğraflara tıklayınca sadece fotoğraf atılmıyormul onu fark edince tıjladım ve gitti ŞDNAŞMDŞDMS
-Liviana_Nur- [silindi] ALLAH BENİ KAHRETMESİN İLK SANAL ARKADAŞLIKLARIMI COC GİBİ BİR PLATFORMDA YOK ETTİM
-Liviana_Nur- [silindi] Clash of clans hayatında görebileceğin en kötü oyun sadece global chat var diye oynuyordum kaldırdılar ben dahil bir sürü kişi sildi zaten kendi oyunlarını mahvettiler gerçekten mükemmel girişimcilik
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂 Ha arkadaşım da oynuyordu ya bildim Lords mobile oynuyordum bi ara hatta hâlâ hesabım var orda da vardı da bu derece kimseyle konuşmadım pek beceremem zaten hemen kaynasmayi falan
-Liviana_Nur- Şimdi pp değiştiricem ama bu pp mükemmel bir hafta uzak kalıyım bundan gözüm alıştı özleyim tekrar yapıyım hazır mısınn
[silindi] -Liviana_Nur- Bu arada sen söylemek istemezsin belki bilmiyorum ismin Nur da olabilir tabii her neyse😂 Benim ismim Halime bu arada suveyda ismim değil sadece suveyda nin kelime anlamı güzel bundan dolayı kullandı ismimi böyle şeylerde kullanmam neden bilmiyorum