[silindi] -Liviana_Nur- TABII KI DE ÖYLE MEŞHUR BIR LISE OGRENCILERI ATASOZU DER KI “BOŞ YAPMA” BOŞ YAPMIŞ BU😂 HIC TINLAMA AY COK DA FİFİ MODUNU AL BOYLE DURUMLARDA
-Liviana_Nur- [silindi] ÇOK HAKLISIN TAÖ Bİ HAYAT KAIDNU YAPMIŞ NSLET OKULUN SENİ HER YERDEN BİLGİ FIŞKIRIYOR MAŞALLAH CŞSNDŞCMSPSM
-Liviana_Nur- [silindi] Asosyal olunca ciddili daha iyi çalışılıyor biliyor musun çok iyi yani kimse kafanı yormuyor falan sürwkli buluşma derdin yok
[silindi] -Liviana_Nur- Kesinlikle öyle 1 aydır WhatsApp mesajlarına cevap vermiyorum niye diye soruyorlar yasagim var alamıyorum diyorum😌😂
[silindi] -Liviana_Nur- HİC HAKLI DEĞIL HER YIL HER AN HER SEY DEGISEBILIYOR IMKANSIZ DIYE BIR SEY DE YOK ZATEN SEN ÜNIVERSITEDEYKEN O KAPAK SESINI DUYAR O MESAFEDEN😁
-Liviana_Nur- [silindi] fotoğraflara tıklayınca sadece fotoğraf atılmıyormul onu fark edince tıjladım ve gitti ŞDNAŞMDŞDMS
-Liviana_Nur- [silindi] ALLAH BENİ KAHRETMESİN İLK SANAL ARKADAŞLIKLARIMI COC GİBİ BİR PLATFORMDA YOK ETTİM
-Liviana_Nur- [silindi] Clash of clans hayatında görebileceğin en kötü oyun sadece global chat var diye oynuyordum kaldırdılar ben dahil bir sürü kişi sildi zaten kendi oyunlarını mahvettiler gerçekten mükemmel girişimcilik