- 1
Yaşam Bilimi Biyoloji ve Canlıların Ortak Özellikleri
- 1
[silindi]
MeryemNergiz
Kütüphaneden yeni bir kitap almıştım insanın anlam arayışı diye onu okumayı dusunuyordum ama ablam sağ olsun şarkı açmış odaklanamıyorum ben de şimdi hiraizerduşle düet yapiyorum
- 1
[silindi]
MeryemNergiz
Sen ne yapıyorsun?
- 1
[silindi] sesin güzel mi peki
- 1
MeryemNergiz ben mi halam ile konuşuyorum
- 1
[silindi]
MeryemNergiz
Ablam: "Allah aşkına sus sesin güzel olsa söyle deriz"der sürekli bana
Yani güzel demek yalan olur bence güzel de kiskaniyo
- 1
[silindi]
MeryemNergiz
Ne guzeliyi sohbetler size
- 1
[silindi] olabilir kıskanıyordur
- 1
[silindi]
- 1
MeryemNergiz Aynıyız canım yaa
bende öyleyim eee nasıl çalışıyorsun peki o zaman ev ortamının gürültüsünde
- 2
Asiye_elif selamün aleyküm hayırlı günler kusura bakma mesajını yeni gördüm ev ortamında aslında o kadar sıkıntı olmuyor benim için kendime göre çalışma ortamım var zaten yani aslında çalışmaya başladığım gibi bütün herşeyi bir kenara bırakıp kendimi çalışmaya veriyorum arada ara veriyorum bunaldigim zaman sonrasında tekrar devam ediyorum yani benim için ev ortamında o kadar sıkıntı olmuyor evet arada düşüşlerim oluyor ama hayalimi hatırlayınca ne olursa olsun vazgeçemem diyorum herşey Allah’ın takdiri nasibimde var ise yaşarım o hayalimi yok ise yoluma devam ederim. Peki sen nasıl çalışıyorsun ilk defa mi gireceksin sınava
- 1
MeryemNergiz Aleykümselam, sıkıntı yok ne zaman yazarsan bakarım,
Evet ilk kez ben de senin gibi yapmaya çalışıyorum ama kütüphanede çalışsam daha güzel olur gibi geliyor bir de kütüphaneleri çok seven biriyim hiç gitmedim hayatımda onun için sanırım ama işte evde de olduğu kadar az gün kalsa da ben de senin gibi hedefimdeki üniversiteyi hatırlayıp kendime “hayır öbür sene olmuycak ne olursa olsun bu sene olucak” diyorum ve devam ediyorum az gün kalsa da
- 0
Asiye_elif senin için hangisi uygun ise onu yap ben kütüphaneye gitmiyorum genelde ev ortamında çalışıyorum benim için öyle rahat ve gayet de güzel çalışıyorum herkesin çalışma stili düzeni farkli bu süreç zor ama gerçekten sınava girdigin anda bittiğinde hele ki elinden geleni yaptığını düşündüğünde emin ol çok rahatlatacaksin sonucu bile çok güzel olacak herzaman bunu söyleyerek kendine pozitif enerji ver ne olursa olsun vazgeçme bazı anlar olur onlar istisna ama sen yinede devam et o yolda zaten az kaldı deneme falan yapıyor musun mesela günde kaç soru çözersin yada kaç saatini tam verimli çalışarak geçirirsin
- 1
MeryemNergiz Deneme iki hafta önce Türkçe için yapmıştım bu hafta tam planına uyarsam pazar yine yapicam zaten okulda da sık sık oluyoruz deneme evet ben de senin dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ve çalışma tarzım genelede sabahlayarak oluyor öyle daha iyi anlıyorum ama bazen de gündüzleri çalışıyorum sen peki mezun musun yahut nasıl çalışıyorsun?
- 1
Asiye_elif mezunum ikinci defa gireceğim sınava ben de senin gibi bazen sabah namazında başlıyorum bazen geç saatlere kadar çalışmaya devam ettiğim için Sabah namazıni kılıp gunduzleyin bazı işlerimi halledip öyle çalışmaya başlıyorum benim için öyle oluyor genellikle verimli çalışmaya dikkat ediyorum tekrar, soru çözümü ,yeni konu sonrasında ise dinlenme mola vererek öyle yani
- 1
MeryemNergiz Himm güzelmiş çalışma tarzın anladım bu yıl inşallah olur senin için
- 1
Asiye_elif amin ecmain bütün çalışıp emek gösteren herkese rabbim yardımcımiz olsun sen hangi bölümü istiyorsun peki
- 1
- Düzenlendi
MeryemNergiz Amin amin inşallah ecmâin İslami İlimler ya da İlahiyat istiyorum Allah’ın izniyle sen?
- 1
Asiye_elif ben sağlık hemşirelik istiyorum
- 1
- Düzenlendi
MeryemNergiz İnşallah olursun
ama konuşma tarzından ben seni ilahiyat filan istiyosun sandım biraz