- 1
[silindi]
MeryemNergiz
Çok şükür ben de iyiyim Rabbim iyiliğini daim etsin inşallah.
Bu arada nereli olduğunu sorsam haddimi aşmış olmam değil mi?
MeryemNergiz
Çok şükür ben de iyiyim Rabbim iyiliğini daim etsin inşallah.
Bu arada nereli olduğunu sorsam haddimi aşmış olmam değil mi?
[silindi] Diyarbakır sen peki
MeryemNergiz
Aaa şu an aşırı sevindim bak Mardinliyim asırı yakınız ya
MeryemNergiz
Keşke bulusabilme şansımız olsa ama ben mardin merkeze dahi zar zor giderim
[silindi] evet öyle yakınız benim halam orda yaşıyor oralı yani
[silindi] keşke ya gerçekten çok isterdim neden cikamiyorsun ki
MeryemNergiz
Ne güzel,ben aslen midyatliyim aslında ama şu an ne yazık ki omerli ilçesinde yaşıyoruz.
MeryemNergiz
Ara da bi uğrarım merkeze pek isim olmaz oralarda ya ondan ,okuldan eve evden okula yoksa benim rutinim bu kadar.Buralar pek dışarı cikmalik değil yani bulunduğum ilçe kucuk ve gerçekten takilmalik,eglenmelik ortamlar yok.Arada arkadaşlar bize biz arkadaşlara gider buluşup dedikodu yapariz
ben de arada merkeze gider kafa dağıtırım çok nadir.
Yani üniversiteyi en çok da bundan dolayı kazanmak istiyorum aile disiplini çok var ben de çok da memnunum tabii.Ama kısıtlayıcı olabiliyorlar bundan dolayı da olabilir tabii.
[silindi] iyi yapıyorsun sürekli evin içinde durmak iyi değil aile baskısı biraz çok fazla bizi düşündükleri için onlarda anne baba olduğu için normal yani yanlış bir şey olmasın diye yoksa neden izin vermesinler bir şey yapmaya yada dışarı çıkmaya aynı durum benimkilerde de var aslında güzel şekilde açıklama yaptığın zaman sıkıntı olmuyor genelde ben öyle yaparım dediğin gibi üniversiteye gidince birazda olsa rahatlarsın ama en azından kendini bilerek hareket edersin çünkü bazen anne ve baba bizden daha çok bazı şeylerde ileri derecede düşünebiliyorlar ondan yani baskıları
MeryemNergiz
Kesinlikle öyle bundan dolayı ben de onları anlayışla karşılıyorum zaten herhangi bi itirazım olmuyor.Onlar beni düşünüyor karşı gelme gibi bir ahmaklık yapmıyorum ben de.Ve gerçekten öylesi daha iyi ve daha çok hoşuma gidiyor her şeyi adabince yerine göre öğretiyorlar.
MeryemNergiz
Kütüphaneden yeni bir kitap almıştım insanın anlam arayışı diye onu okumayı dusunuyordum ama ablam sağ olsun şarkı açmış odaklanamıyorum ben de şimdi hiraizerduşle düet yapiyorum
MeryemNergiz
Sen ne yapıyorsun?
[silindi] sesin güzel mi peki
MeryemNergiz ben mi halam ile konuşuyorum
MeryemNergiz
Ablam: "Allah aşkına sus sesin güzel olsa söyle deriz"der sürekli bana
Yani güzel demek yalan olur bence güzel de kiskaniyo
MeryemNergiz
Ne guzeliyi sohbetler size
[silindi] olabilir kıskanıyordur
MeryemNergiz Aynıyız canım yaa
bende öyleyim eee nasıl çalışıyorsun peki o zaman ev ortamının gürültüsünde