-Liviana_Nur- [silindi] Ben geçen sene kopilot bursluluk denemesi şeyine girdim sene başında 29.75 geldi netim…
[silindi] -Liviana_Nur- Evet nerden nereye azmin sonu şeyine yol katedebilmissin gerçekten inşallah başarılar daha iyilerini.
[silindi] -Liviana_Nur- Aklıma geldi aslında depolama falan ama emin olamadım aklımda daha bir sürü şey vardı onu en küçük ihtimal olarak goruyordum😂
-Liviana_Nur- [silindi] Bne izlemeye gelmişim arada da çalışıyorum belki biri de beni izler diye şdsms
[silindi] -Liviana_Nur- 😶😶🤦♀️ Bu arada sen başladın mı konuları tekrar mı ediyorsun yoksa soru çözümü mu yapıyorsun aklıma bir söz geldi ama net hatırlamıyorum bi bakıp geliyorum hemen 😂
[silindi] -Liviana_Nur- Emojileri googleden kopyala yapıştır yapabiliyorsun istiyorsan yap😂😂😂 Emojisiz kalmışsın olmuyor boyle🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-Liviana_Nur- [silindi] Şimdilik biraz tekrar ve kalkan konulara bakıyorum ama şu an sadece mat için arada sosyal de bakıyorum da en çok mat
[silindi] -Liviana_Nur- Ben iyi derken o sırada zeynep😂 Sen sayisalcisin ve gayet iyi niye kucumsuyorsun ki benim fenden 1 netim dahi yok mesela sozelimde yok ama bu sorun işte sana sayısal lazım yemişim sosyali🤦♀️
-Liviana_Nur- [silindi] Hacettepe için 3 yanlış hakkım var onu sosyale ayırdım 17-3 yapmam lazım hayır ŞSMLFDMLMDS O sırada 11-8 yapan ben