[silindi] -Liviana_Nur- Ayni şeyi ben de söyledim ama tehlikedeydi çok zor bir ihtimal dedi falan bizimkiler ustelemedi cunki puan sorunu vardı anca tytden giderdi eadan kötü değilmiş ben hasta olduğum için pek ilgilenemedim kendi derdime dusmustum😂
-Liviana_Nur- [silindi] Aa anladım hayırlısı olsun ya benim çevremde de herkes yazdı bi tane arkım kaldı sadece o da hacettepe bilgisayar istediği için kaldı ve seney hepsinin üni muhabbetini görücem engellesem mi şmdldsm
[silindi] -Liviana_Nur- Aaa 8 saat de azmış ben nerden salladım bunu valla sallamadim ya bir yerden duymuştum da başka bir adamın hayatiydi muhtemmelen🤦♀️😂😂😂 neyse…😁
[silindi] -Liviana_Nur- Telegram deneme gruplarına falan katılıp kötü sonuç aldım diye 50 defa çıktım belki ben aşırı demorilize oluyorum
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Bu aralar taktım yabancıların collage decisions reaction videolarını izliyorum onlar çığlık atınca ben ağlıyorum fln sonra açıyorum zeliha akpınar izliorum sonra gidip türev açıyorum hayata bak öğk
[silindi] -Liviana_Nur- Ah be.. Cidden bu ne ya üfff şaka gibi izahı olmayan hayatımızın mizahını yapıyoruz asırı acımasız ve adaletsiz bir hayat…
-Liviana_Nur- [silindi] Ben geçen sene kopilot bursluluk denemesi şeyine girdim sene başında 29.75 geldi netim…
[silindi] -Liviana_Nur- Aklıma geldi aslında depolama falan ama emin olamadım aklımda daha bir sürü şey vardı onu en küçük ihtimal olarak goruyordum😂
-Liviana_Nur- [silindi] Bne izlemeye gelmişim arada da çalışıyorum belki biri de beni izler diye şdsms
[silindi] -Liviana_Nur- Evet nerden nereye azmin sonu şeyine yol katedebilmissin gerçekten inşallah başarılar daha iyilerini.
[silindi] -Liviana_Nur- 😶😶🤦♀️ Bu arada sen başladın mı konuları tekrar mı ediyorsun yoksa soru çözümü mu yapıyorsun aklıma bir söz geldi ama net hatırlamıyorum bi bakıp geliyorum hemen 😂
[silindi] -Liviana_Nur- Emojileri googleden kopyala yapıştır yapabiliyorsun istiyorsan yap😂😂😂 Emojisiz kalmışsın olmuyor boyle🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-Liviana_Nur- [silindi] Şimdilik biraz tekrar ve kalkan konulara bakıyorum ama şu an sadece mat için arada sosyal de bakıyorum da en çok mat