-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Tıptan yapay zekadan sonraki hayalim ama neden kendim çabalamıyorum çünkü sözele koymuşlar
[silindi] -Liviana_Nur- Çok haklılar… Şimdiden sıkılmış, bıkmış durumdayım. Bu kadar erken olmamalıydı ama ne yapalım…
-Liviana_Nur- [silindi] Offf bi yerden daha geldi laf işte bu sen busun devam böyle kendine gel ŞMDLSN
[silindi] -Liviana_Nur- Ekonomi dershaneler için NAYIR NAYIR NOLAMAZ DIYE HAYKIRIYOR ne yazık ki. Hayır tabii ki de gitmicem dershaneye mi ihtiyacım varmış benim ya o ne dershanenin bana ihtiyacı var ama benim YOK!😁😂😂🤦♀️
[silindi] -Liviana_Nur- Bir şey soylicem iyice tribe bağlamadan uzatmiyim bu konuyu ama ben sözümü hatırlayıp gelmeseydim biz bulamicakmiydik birbirimizi? Cidden beni unutucakmiydin?😁😂😂😂😥 Şaka yapıyorum lütfen alinmaca gucenmece olmasın.
-Liviana_Nur- [silindi] Hah kendine gel şöylee Bu arada cidden dershaneler uçuk ben son ayımdayken bizim dershane erken kayıt diye 55k dan yazıyordu milleti bu ay artık 64k falandır
-Liviana_Nur- [silindi] Unutmazdım ki sene bitince üni kazanırsam tel alırlardı eğer sözlerini tutarlarsa ya da ekonomik durumumuz ülkeninkinden kötü olmazsa şmdls o zaman yazardım ya da bir şeyler silmeye çalışırdım
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Bir de kendimi mahcup hissettim biraz yani biraz cevap veremeyince sonra insan yazmaya utanıyor çekiniyor
[silindi] -Liviana_Nur- Evet eninde sonunda kavuşurduk sonumuz Türk filmlerinde olduğu gibi kötü sonla bitmezdi içime su serptin valla…
[silindi] -Liviana_Nur- Evet öyle oluyor ama beni az çok biliyorsun hiç cekinmemen gerekir bence dimi asla öyle bir şey olmamalı aramızda olmasında hacet yok.
-Liviana_Nur- [silindi] Ya da ismi notır demin kamburu diye okunan kitap gibi kötü sonla bitmezdi yani bi kitapta ölünce bile mi kavuşulmaz ya nası bi psikopatlık