[silindi] -Liviana_Nur- Nasil olduğunu daha sonra anlatırım anlatabilecek bir ortam olursa tabii.Travmasini atlattım sayılır sadece iz kalması hayatımda bir leke bırakabilir belki. Acı sizi yok ama şah damarım kopsaydi gerisini düşünmek bile istemiyorum…
-Liviana_Nur- [silindi] Ya büyük tehlike atlatmışsın sorun yok ne zaman istersen anlatırsın ya da istemezsen anlatmazsın da anlatırken aklımda tekrar canlanır fln dersen
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- SANA DİYEMEYİNCE AİLEDEKİ HERKESİ SINAVA GİRMEYE ZORLADIM KİMSENİN OKUYASI KALMAMIŞ NE BU YA
[silindi] -Liviana_Nur- Çok haklılar… Şimdiden sıkılmış, bıkmış durumdayım. Bu kadar erken olmamalıydı ama ne yapalım…
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Tıptan yapay zekadan sonraki hayalim ama neden kendim çabalamıyorum çünkü sözele koymuşlar
-Liviana_Nur- [silindi] Offf bi yerden daha geldi laf işte bu sen busun devam böyle kendine gel ŞMDLSN
[silindi] -Liviana_Nur- Ekonomi dershaneler için NAYIR NAYIR NOLAMAZ DIYE HAYKIRIYOR ne yazık ki. Hayır tabii ki de gitmicem dershaneye mi ihtiyacım varmış benim ya o ne dershanenin bana ihtiyacı var ama benim YOK!😁😂😂🤦♀️
[silindi] -Liviana_Nur- Bir şey soylicem iyice tribe bağlamadan uzatmiyim bu konuyu ama ben sözümü hatırlayıp gelmeseydim biz bulamicakmiydik birbirimizi? Cidden beni unutucakmiydin?😁😂😂😂😥 Şaka yapıyorum lütfen alinmaca gucenmece olmasın.
-Liviana_Nur- [silindi] Hah kendine gel şöylee Bu arada cidden dershaneler uçuk ben son ayımdayken bizim dershane erken kayıt diye 55k dan yazıyordu milleti bu ay artık 64k falandır
-Liviana_Nur- [silindi] Unutmazdım ki sene bitince üni kazanırsam tel alırlardı eğer sözlerini tutarlarsa ya da ekonomik durumumuz ülkeninkinden kötü olmazsa şmdls o zaman yazardım ya da bir şeyler silmeye çalışırdım
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Bir de kendimi mahcup hissettim biraz yani biraz cevap veremeyince sonra insan yazmaya utanıyor çekiniyor
[silindi] -Liviana_Nur- Evet eninde sonunda kavuşurduk sonumuz Türk filmlerinde olduğu gibi kötü sonla bitmezdi içime su serptin valla…