KerimAtl21 -Liviana_Nur- öndeki konulari birbiriyle harmanliyor o yüzden far tutmuş davşan gibi kalabiliyor insan doğru söylüyorsun
KerimAtl21 -Liviana_Nur- yok sen yanlış anladın beni ne sövmesi aydın yayınları zor diyorum haklısın diyorum
KerimAtl21 -Liviana_Nur- 1. Si ben bir kadına asla sövmem Eğer doğru bir şey yapıyorsam sonuna kadar arkasında dururum Aydın yayınları zor diyorum bunun da nedeni öndeki konulari birbiriyle karıştırdığını için soruları zor olduğunu söyledim hepsi bu Bunun neresi R acaba
KerimAtl21 -Liviana_Nur- soruları güzel ama zor diyorum senin dediğini dedim ama kıza illaki aydın al demiyorum ki … Söylediklerin de güzel
-Liviana_Nur- KerimAtl21 ben zor dedim sonra sen kolay dedin sonra da zor olduğuna dair bir şeyler söyledin ve buna da R diye espri yaptım bu da bana ders oldu artık nerde ne zaman şaka yaptığını anlıyorum diyen herkese güvenip şaka yapmayacağım
KerimAtl21 -Liviana_Nur- sen beni burda tribe sokuyorsun yok sövdün falan .. bende biliyorum mesajda küfür olmadığını Kelimelerden yanlış anlayabilirsin o yüzden dedim