[silindi] HsrtSyrn aynen çoğu kişiden duydum tyt leri eksik olduğu için pişmanlar bende o pişmanlığı yaşamak istemiyorum
HsrtSyrn [silindi] o pişman olanlardan biride benim 9.sınıfı hiç çalışmadım zaten 10. Sınıfta da açığa geçtim çok zorlanıyor insan
HsrtSyrn [silindi] birde okula bağlı benim okulum çok kötüydü ne hocalar hocayı ne öğrenciler öğrenci yani okulundan memnun isen çalışmak senin için zor olmuyor
HsrtSyrn [silindi] bende ığdırlıyım mev Anadolu lisesi harika bende orayı kazanmıştı 380 Di benim zamanımda fen lisesi de 416 fene ek tercih verdi öğretmenim yanlış yazmıştı tercih yerimi Aralık Anadoluya gittim senin adına çok sevindim çok güzel bir okul
[silindi] HsrtSyrn senin lisenidw duymuştum senin dediğin gibi iyi değil memnun kalmamakla haklıymışsın
HsrtSyrn [silindi] berbat bir yer gerçekten ilk kez bu platformda ığdırlı bir öğrenciye denk geldim biraz şaşırtıcı oldu
HsrtSyrn [silindi] evet şuan Iğdır dayım açık öğretimde biraz farklı oluyor şuan 11 gibi gözüküyor ama sınava girebiliyorum