Kevserklc63 9.sınıf matematik için önerdiğiniz soru bankası varmı temelden başlayan kolay bir soru bankası?
-Liviana_Nur- Kevserklc63 9.sınıf için Çap fasikülleri kolay seviye modüler orta derece yayınları da ortanıj bir tık üstü zorlukta benim zamanımda yani 4 sene önce böyleydi şu an 9 için hangi yayınlar iyi bilemiyorum ama bu yayınların gerileyeceğini sanmıyorum kalite bakımından
Asiye_elif Kevserklc63 Antrenmanlarla Matematik var, Acil Matematik var, bir de Mert hocanın ilk adım kitabı var temel için👌
maty Soru bankasına para harcamanı önermem onun yerine ogm materyal gibi devletin sunduğu imkanlardan yararlanman daha faydalı olacaktır
[silindi] Sonuç yayınlarınin fasikül hali var 9 sınıf matematik konularınin içerdiği temelden başlar ve öğretici artı olarak şenel hocanın sıfırdan başlayanlar için matematik kitabı var alabilirsin YouTube’da kampı var oradan da takip edebilirsiniz.
Kevserklc63 [silindi] galibada antrenmanlarla matematik alacağım araştirmiştim yani çok iyi kitaba benziyordu teşekkür ederim ♡
-Liviana_Nur- Kevserklc63 Karışmak gibi olmasın ama 9. Sınıf için antrenmanlarla matematik görmedim ben kütüphanede yanıma oturan bi çocuk vardı onda antrenmanlarla matematik kitabı gördğm ve yani eğer toplama çıkarma yapamıyorsan aşırı aşırı temelim diyorsan almalısın ve tyt için daha mantıklı 9. Sınıf için değildi gördüğüm kadarıyla
Asiye_elif Kevserklc63 Rica ederim diğer dediklerimi de alabilirsin ya da almana da gerek yok boşuna para verme play storede mobil uygulamaları var çoğunun hemde fernus yapıyor yazarsan çıkar
-Liviana_Nur- Kevserklc63 Yine de sen bilirsin ama ben matematikten zerrw bir şey anlamıyorum toplama bile yapamıyorum diyorsan antrenmanlarla mat öneririm o temelin de temeli çap föyleri gayet kolay orta düzey ve önce konu anlatımları var hatta okyanus yayınlarının iceberg diye serisi var onun matematiği de güzeldi orta düzey soruları vardı ve aynı tğr soruları tekrar edip duruyordu kafana kazınmasını sağlıyor
-Liviana_Nur- Tabi kitap fiyatları pahalı olduğu için hepsinin sitesine girip bir kaç sayfasının pdfini paylaşıyorlar oradan sorulara bakıp karar verebilirsin hangisi tam senlikse