SlaOrhan Asiye_elif EzgiSargl -Liviana_Nur-🖤 Hepinize gerçekten çok teşekkür ederim söylediklerinizi kesinlikle dikkate alacağım ve elimden geleni yapacağım 💪🖤
SlaOrhan Asiye_elif Sağ ol inşallah sizlerde mezuna kalmadan istediğiniz üniversiteyi kazanırsınız.😆SJXHNSMCKDM
-Liviana_Nur- SlaOrhan Yani kötü demeyim de işlem hatası yapmışım biraz ve fizik yapamıyordum fizik dışı fule yakın ama herkes aşırı iyi yapmış hiçbir hedefim tutmuyor 2022 sıralamasına göre Ankarada tıp istiyordum 10k biraz zor gibi
-Liviana_Nur- SlaOrhan OFF YAPICAK BİR ŞEY YOK TEK GÜVENCEM DERSHANEDE 28KDAN MEZUNA KALAN ÇOCUK TÜM TÜRKİYEYE KOYDU SANIRIM ŞİMDİ
SlaOrhan -Liviana_Nur- Bana göre mezuna kalmak hayatımın çalınmasına izin vermek oluyor. Zaten hayat çok kısa ne yaşayacağımız belli değil koskoca 1 yıl daha ders çalışmak ömürümden çalınan kocaman 1 yıl demek
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Fizik yapılmayan bir ders bence ya nasıl yapılabilir kolay diyorlar umarım bari standart sapması düşük gelsin o yüzden
-Liviana_Nur- SlaOrhan Yani mezuna kalmak bir kayıp değil bence eğer daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyorsak sorun yok