[silindi] 11.sınıflar artık 12.böyle bi durumda yazın nasıl çalışmalı ,siz nasıl çalıştınız, yaz tatili verimli geçti mi
SlaOrhan [silindi] Ben de şuan 11 im. 1 aydan kısa bir süre sonra 12 oluyoruz şaka gibi geliyor ya… Daha dün 9. Sınıfa yeni başlamıştım o kadar hızlı geçti ki 🤦🏻♀️
SlaOrhan [silindi] Çalışma olarak yaz tatilinde Tyt çalışmayı düşünüyorum Ayt ve Tyt birlikte giderse çok iyi olacak. Şu an hedefim 12 ye tam olarak başladığımızda 9,10,11 i tamamen bitirmiş olmak
Ss123 [silindi] dur bakalım sınava girelim yazarız zaman su gibi geçiyo beratcım hele 12. Sjnıf jet hızıyla ok kadar çabuk geçiyoki anlamıyosun nasıl geçtini
[silindi] SlaOrhan benimde hedefim bu ama hem sanayiye gidiyom hemde spor yapıyorum. Alanımı değiştircem eşit ağırlıkta okulda 1.yim ama sayısalda 54. Ve fizik kimya biyolojim çok kötü. Ben tyt matematik ve 11 matematiği bitirip bolca deneme çözmek gibi bi hedefim var ve tyt de eksiklerim az daha onceden çalışmıştım neyse ya hayırlısı olsun senin alanın ne
SlaOrhan [silindi] Ben sayısalcıyım. Alanını ilk seçtiğin zaman fizik kimyan nasıldı ? Bunu soruyorum çünkü tanıdığım birçok kişi 11 in fenini gördükten sonra kötüleşti
SlaOrhan [silindi] Bu arada tebrikler okul 1.liğin için. Ben de 0,5 puan farkla 1.liği kaçırdım🤦🏻♀️🥺 Olsun 2.likte güzeldir
Ss123 [silindi] birincilikte kal derim ola biliyosan okul birincisi olmaya çalış çünkü yks de sana 1.lik kontanjanı açılır rahat edersin