-Liviana_Nur-
Geçen bizim hocalara röportaj yaptı okuldan birkaç öğrenci şey dedi öğretmenlik mesleğinin hangi amaçla yapıyorsunuz diye coğrafyacı da şey dedi bu meslek para için yapılmaz ben insanların hayatına dokunmak için yapıyorum ciddiyetimi bozmadan hocam dedim demin bu okuldaki ogrencilere gerizekali dediniz hayatlarına nasıl dokunuyorsunuz acaba döndü baktı kız dedi bak görevim bu ders anlatmak kaçtır özel olarak sana ders anlatıyorum ben öğrenci seçerim başta geldim konuştum konuştum olmadı ben de dersi dinlicek öğrenciye anlatırım hem parası için yapılmaz bu meslek gelip anlatırsın öğrencilerin gözünü açarsın ben oturup ders anlatmazsam vicdanım rahat etmez ben de sizin söylediğiniz her şeyi onaylıyorum dedim sizin adınıza olan her şeyi ama genel olarak öğretmenler masada oturup ders anlatmıyor siz de biliyorsunuz zaten de öğrenciyim ben bana karşı bilmediğinizi öne surersiniz lafım yok, kız dedi vicdanları rahat olmaz bi kere çok muhalefet olma hocam dedim çıkar konuşunca vicdan susuyo bunlar rahat oturduğu yerden alıyorlar paralarını ne vicdanı
En son sen şikayetini müdüre anlat valla yardımcı olurlar ben idare olsam aglatırdım öğretmenlerin anasını 😁yok dedim hocam ne münakaşaya giricem okulda ismimi saygısızca çıkartır müdür banane ya kalsın dedim😂
Harbi bizim müdürü gördün zaten kendisine eleştiriyi veyahut okuldaki hocalara eleştiriye tahammül edemez neyse
Bir de bizim dinci var atıyım eğitim sistemine mi laf attık ya da ne biliyim başka şeylere ya işte siz okuyun başına geçin bu kurumların laf atmayın ne haddinize susun diyo yobazzzz ilahiyatçı değil mi harbi öğretmenler kimsenin hayatına dokunmuyor ortaokulda bi ingilizce hocam vardı hayatıma dokunmussa o dokunmuştur şu eğitim hayatımda bi o kadının hakkını yemem geçenlerde duydum bi oğlu olmuş asırı iyi annelik yapar ya kadın görsem gidip doya doya sarılırım gerçekten çok yardımcı ve destek olmuştur bana ama bi o gerisi yalann