-Liviana_Nur-
Çok şükür iyi gibiyim ben de tekrar denemeye girdim dünden daha iyi geçti umarım sonucum da iyi olur.Daha iyi olman temennilerimle.
Ben 1 denemeye dayanamıyorum ya bünyem o kadar güçlü değil 5 deneme vay be gercekten maşallah sana ama çok zorlama kendini ben şu an çok yorgunum mesela uyumak istiyorum sadece iyi yapmışsın evde çalışarak kendini çok sıkıyorsun tabii ki çalış ama bu kadar yorma kendini.İnsansin robot değil ya az nefes al kesinlikle açken bir yanım eksik hissediyorum ben de kendimi ama her ikimiz de biliyoruz ki bu cefanin sonu sefa olucak inşallah.
Ne yazık ki devamsızlık yapma gibi bi lüksüm yok 3,5 günüm var aslında gitmezsem de olur ama annem iste laf aramizda gitmediğim gün bıdı bıdı susmaz bin ton laf eder ben de sinirlenirim bundan dolayı gidiyorum 1 veya 2 hafta sonra 2.sinavlarim başlar onlara çalışırım zamanın nasıl geçtiğini anlamam diye umuyorum tam bir eziyet benim için okul aslında tek sebebi hocalar da neyse.Bugun 5 saat boyunca denemedeydim ardından beden parkur falan yapıyor gerizekali izin istedim girmedim derse bahçe de boş boş oturdum öyle işte.