-Liviana_Nur- [silindi] Eğer çözüceksen almalısın yani faydası oluyor bana oldu mesela ama başkası için kesin bir şey diyemem paraf ve karekök seviyprsun sınav bitince ben sana göndwrebilirim hiç çözmedim acik matematik de var istwrsen hatta
[silindi] -Liviana_Nur- Kaynaklarim var tertemiz ya cozermiyim bilmiyorum şu tatil her şeyi oturtucam inşallah düşündüğün için çok ama çok tesekkurler
-Liviana_Nur- [silindi] Başka bir şey olsa saçma olurdu düşünce ama yani TIP YANİ HRKWS TUS A GİRİCWK ENİNDE SONUNDA sadece bilgi birikimi ve etkinlikler fark adiyor onşar bence çok önemli değil
-Liviana_Nur- [silindi] ayyyy nefret ederim o insanlardan seneye müthiş başlayıp herkesi peşinde koşyur ve reddet çok iyi olmaz mı
-Liviana_Nur- [silindi] O ZAMAN SEVDİĞİ ÖĞRENCİLERE DE VERMESİN EN NEFRET ETTİĞİM İNSAN TİPLERİ OKULUNUZ TOPLAMA KAMPI GİBİ GERÇEKTEN
-Liviana_Nur- [silindi] Aslında öyle olmuyor emin olmamak diye bir şey yok formül her yerden çıkıp geliyor aslında hepsinden emin işaretliyprum sınavdan çıkınca ooo fulledim falan diyprum sonra hayat bir tokat yapıştırıyor
-Liviana_Nur- [silindi] ŞDNSŞDNDŞSMSŞCMSŞSMCŞDÖSŞCMDĞMDDĞDŞ OKUL SINIRLARI İÇİNDE DEDİKPDU YAPMAK ÇOK KORKUTUCU NASIL Bİ CESARET
-Liviana_Nur- [silindi] Senin sözlüler benim mental sağlık gibi düşmesin de dşsmsşdmşd ne kadar haksız da olsa okul menfaatleri içinde bu kadar oturarak oluyprsunuz denir mi bilemedim mezun olunca arabalarına yumurta falan atsaydın şenfşsmsls
-Liviana_Nur- [silindi] Aynen bu ekonomide aileme kitap aldırtmak çok sıkıntı olurdu her ay artıyoe hatta rekorum 2 gün içinde 30 tl zam ay olunca daha çom artıyor ama bir anda artınca çok koyuyor ayy nerden nereye geldim resmen bilinç akışı ŞDNWĞDNDŞNSŞDMD
-Liviana_Nur- [silindi] HERKESTE OLUYORSA TAMAM SIKINTI YOKMUŞ BEN KENDİMŞ ŞAHSEN MAL GİBİ HİSSEDİYPRDUM