-Liviana_Nur- [silindi] İNŞALLAH AYY BUGĞN ANNEMLE DERSHANE REHBERLİKÇİM KONUŞMUŞLAR VE AYT DENEMEM ERKENE ÇEKİLMİŞ DELİRİCEM NORMALDE BEN BU HAFTA BİYOLOJİ BİTİRİRİM HAFTA SONU ZATEN DENEME O ZAMANA KADAR BİTER DİYOEDUM ARTIK BU GECE DE UYUMAM
[silindi] -Liviana_Nur- Ya gelseler ne olur ki okulda görüyorsun yeter bence😂 Bunun az derdi var rahatlıyor yoksa çok gelip gitmez
[silindi] -Liviana_Nur- Aboo geçmiş olsun UYKUSUZLUK COK KOTU YA EEE SEN BOYLE UYKUSUZ KALIRSAN AYYAŞ GIBI OLURSUN GUNDUZLERI ayt denemenin ne kadar erkene çekilmis yarın deme de🤦♀️
-Liviana_Nur- [silindi] okula gitmediğin bir gün var mı zoom açıp konuları yesek çok güzel olmaz mı şdmfşsös
[silindi] -Liviana_Nur- Yok ya takılıyoruz anlatıp rahatlıyor ne yapsın 😂 Boş yapıyoruz kendisine geliyor
-Liviana_Nur- [silindi] Yok yarından sonraki gün o stresle bugün 2 konu bitirdim buna ihtşuacım varmış ŞDMQĞDMDĞMSŞS
-Liviana_Nur- [silindi] Artık alıştım lgs döneminde 1.5 saatlik uyku rekorum var hala kırmadım onu iyi durumdayım ŞDNWĞDMDĞSM
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂 YAPARSIN YA SEN DERT ETMEE HALLEDERSIN SEN HER SEYI💪💪💪 UYKUSUZ KALDIGIN GUNLERE DEGICEK
[silindi] -Liviana_Nur- Az sabret sen de doya doya böyle ortamlara girersin 1 Aydan daha kısa sureyle💪