[silindi] -Liviana_Nur- Bu arada sen söylemek istemezsin belki bilmiyorum ismin Nur da olabilir tabii her neyse😂 Benim ismim Halime bu arada suveyda ismim değil sadece suveyda nin kelime anlamı güzel bundan dolayı kullandı ismimi böyle şeylerde kullanmam neden bilmiyorum
-Liviana_Nur- [silindi] Evet Nur da kullanmıyorum onu o yüzden yaxdım yoksa adım Zeynep Nur ilk başta buranın ne olduğunu anlamadım oyun nickim yaptım liviana sonra değiştirilebileceğini geç fark ettim baya alıştım ondan nur ekledim sadwcw yanına fşnssşmdş baya şaşırdım ben süveyda sandım çok insna ismi olduğu belli çok inanmıştım offf bugğn nasıl uyucam ŞFMWĞWMFĞSMSĞMDŞS şaka yaptım memnun oldum
-Liviana_Nur- [silindi] Yok ben seni tuttum bence şfnwşdmdşs ama birazdan çıkmam gerekicek benim mesai başlamak üzere
[silindi] -Liviana_Nur- 😂😂 Ben de menun oldum yani söylememe hacet yok zaten memnuniyetim her türlü aşikardır zaten
[silindi] -Liviana_Nur- Yok ya zaman çok çabuk geçti zaten banyo yapıp uyumayı çok seviyorum bi rahatlama geliyor
-Liviana_Nur- [silindi] Evet öyleymiş bir de arkasındaj yoğurtla pekmezi karıştırıp yiyip yatınca enerjin dorukta kalkıyormuşsun aile hekimi sınava hazıelanıyprum diye demişti geç yatıp erkekn kalkmaya yardımcı oluyor şfnwşmfşdmd
[silindi] Annem bana laf atmadan ben kaçayım sen de mesaiye başla kendini yormadan ve moralini bozmadan lutfennnn🤗🤗 Kendine çok ama çok iyi bak esenlikle kal sohbetin için çok teşekkürler Yarın görüşürüz iyi geceler dilerim🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰