Anladım,sağlık olsun.
Hiçbir şey senden daha önemli değil sıkma canını lütfen(Desemde beyhude biliyorum.)
Daha hiçbir şey belli değil kimi çok kolay kimi çok zor diyor ama Türkçe belirleyici olacakmış kimi roman koysaydınız o sorular yerine falan diyor yani anlayacağın herkes bir şey diyor.
Çok mezun kalacak diyorlar lanet olsun olan 2024 tayfaya olucak.
En azından istediğin üni gelmezse bile istediğin bölüm geliyor inşallah yani umarım hayırlısıyla güzel bir tercih verir ve istediğin bölümü okursun mezuna kalırsan da hayırlısı olsun güzel dileklerimi sana yolluyorum kıssadan hisse her şeyin hayırlısı olsun.
Ama şu konuda gönlünü ferah tutabilirsin ciddi bir pişmanlığın yok geçmişe dönüp baktığında ben çalıştım elimden geleni yaptım ve sonuç bu diyebiliceksin.
Pisi pisine soruların gitmiş gerçekten sinir bozucu.
Ablam’ın sınavından küçük bir örnek veriyim gerizekali demek gerizekalilara hakaret olur ne diyim artık bilmiyorum gözetmen 3,4 defa saati değiştirmiş benim ustunzekali ablam da bitiş saatini falan bilmiyor tabii ne kadar da sorumluluk sahibi, ablam tahta da yazan saate göre de ağırdan almış yetisitirememis en son gaza basiyim derken de hezeyana uğramış.
Öğrenciler sürekli hocam saat yanlış değil mi diye ikaz etmiş o da sürekli değiştirmiş.
Gözetmeden de beyin fışkırıyor,fiskirmaktan kafada beyin kalmamış her neyse kimleri başımıza getiriyorlar ama tek suçlu o değil ablamda.
Umarım her şey gönlünce olur her şey nasıl arzuluyorsan öyle olur işte ya ama olan oldu artık mezuna kalmiyacaksan eğer koskocaman 1 yıl çalıştın kafa dağıt biraz kendinle ilgilen.
Öyle iste…