-Liviana_Nur-
Fantastik pek ilgimi çekmiyor açıkçası yani pek rast gelmedim yoksa kesinlikle hoşuma gider Franz kafkanin dönüşüm kitabı var bir nevi fantastik adam böceğe dönüşüyor fln yani genelde ya da Tolstoy insan ne ile yaşar falan
Kısacası mesaj içerikli fantastik şeyleri seviyorum diyim karar veremedim yeter ki ilgimi çeksin.😂
Bu sefer aldığım 2 kitap siyasî, felsefî, dogmatik herhangi bir inancın peşinde olmayan, başka milletlere, başka fikirlere, başka düşünce ve duyma tarzlarına sonsuz bir tecessüs besleyen bir Cemil Meriç klasikleri
Sonra insanın anlam arayışı felsefi bir kitap doğan cuceloglunun insan insana psikoloji kitabı mustafa kutlu nün beyhude ömrüm,cengiz aytmatovun toprak anası dostoyevski nin yeraltından notlari vesaire vesaire
Kısacası tamamen sosyolojiye ilgili her birinin yolu sosyolojiye çıkıyor gerçekten beni tesirinde bırakan kitaplar çok önceden okumak istediğim kimine başlayıp bitiremediğim eserler,İnternetten okumuştum bu arada ondan artık sabr edemedim okuduğum kitap elimde olmalı yoksa bir şey anlamiyorum😂
Öyle iste😂