-Liviana_Nur- YldzMelek Yani ben sayısal olduğum için çok bilmiyorum istersen yökden en son giren kişinin bilgileri görünüyor bakayım sana yazayım
YldzMelek Kaç kere baktım bilmiyorum ama bak sıralama 80 bin deme düşüp bayılırım Dr olarak Mardin’e kadar sen gelirsin
-Liviana_Nur- YldzMelek Matematik yaptın mı yığılmazsın diğer derslerde eksiğim yok diyorsun zaten kendini mata ada onunla yat onunla kalk şdlmdö
-Liviana_Nur- EA lar mat yapamıyor zaten mat yaparsan her şey hallolur ablam da eaydı kendisine -1 le +1 in neden 0 yaptığını anlatmak çok zordu
YldzMelek Şimdi ben bu netlerin üstünü bile yapsam giderim diyorsun ama orda sıralama önemli 101 binle girmiş tabiki ilk başta 300 bine sonra onun içinde ilklere çıkmam lazım
-Liviana_Nur- YldzMelek insta yüklü değil ama mesaj atarım varsa eğer wpye geçebiliriz reels izlemeye bayıldığım için fazla kalamam şsdms
-Liviana_Nur- YldzMelek Yani ben sadece bu kısmı kullanıyorum video izleyerek deneme çözebiliyorsun premium çünkü
-Liviana_Nur- -Liviana_Nur- Test çözmek için ya video izlemek gerekiyor ya da çark çevirince hediye gelmesi lazım ondan aşağıda konu çalış butonuna tıklayıp yolda falan notlarını okuyorum sadece tasarrufff