- 1
[silindi]
- Düzenlendi
MeryemNergiz
Amin, insallah.Bilmukabele ben de çok memnun oldum guzel temennilerin için çok teşekkür ediyorum.
Umarım seninde gönlünden ne geçiyorsa Rabbimin izniyle gerçklesir.
Hangi bölümü istiyorsun bu arada?
MeryemNergiz
Amin, insallah.Bilmukabele ben de çok memnun oldum guzel temennilerin için çok teşekkür ediyorum.
Umarım seninde gönlünden ne geçiyorsa Rabbimin izniyle gerçklesir.
Hangi bölümü istiyorsun bu arada?
[silindi] sağlık hemşirelik peki sen
MeryemNergiz
İnşallah kazanırsın çok isterim.
Açıkçası bilmiyorum benim durumlar çok karışık ya eşit agirlikciyim matematik hiç yok ama tyt de biyoloji,kimya ve fizige de çalışma cabasindayim ama önce kendi ana derslerimi bitirmek istiyorum.Yani neden sayisalda değilsin diye bir soru gelebilir aklına ama bizim sayısal hocaları çok kötü ve ders anlatmayı bilmiyor sayisalda olsaydım daha da batirirdim bundan dolayı eşit ağırlıkta kalmayı tercih ettim sözel yanım sayısal tarafıma daha baskın aslında ama sözel de istediğim herhangi bir bölüm yok daha çok sayısal da gönlüm ama matematik olmadığı için çok da hayal kurmuyorum.Olursa tytden 2 yıllık sağlık giderim sayısal bölümlere sonra da dikey sınavına girip hemsirelige yukseltebilirim alternatifim çok. şimdi ne desem beyhude aslında sınav sonucuna göre her şey şekillenir.Nasip,kısmet gerçekten öyle karışık baya.
[silindi] ya teşekkür ederim benim kazanmami istediğin bu söylediğin güzel cümle benim için çok değerli kalbinin güzelliği yazmana dökülüyor inşallah sende kazanırsın tatlim benim emin ol aklımda asla öyle bir şey yok senin kararın senin tercihin sen kendini biliyorsan taniyorsan en iyi kararı sen verirsin ben şuan sana bir şey diyemem ki ama gerçekten şunu söylemek istiyorum çok bilgin var masallah nazar değmesin inşallah o bilgilerini tam verimli olarak çoğaltıp seneye güzel bir puanla istediğin bölüme yerlesirsin birde bir tavsiyem sana eğer ki sen kendini taniyorsan ne istediğini biliyorsan o kararından sonucu , sürecinde ne olursa olsun vazgeçme çünkü kendimden biliyorum birde matematigim yok demişsin hiç mi yok yoksa ileri derecede matematikte mi yapamiyorsun temelin sağlam mı yani? Eğer matematigi gerçekten bilmeyi istiyorsan YouTube dan bazı hocalar var çok güzel anlatıyorlar ordan hersekilde öğrenebilirsin çünkü bende öyle yaptım belki o hocaları biliyorsundur da
MeryemNergiz
Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim.
İnşallah.Yani bilgim var ama yeteri kadar değil ne yazık ki bunun farkındayım.
Çok sağ ol valla şımardım bak sana da bin kere maşallah.Keske gercekten cok bilgim olsaydi.
Kesinlikle çok haklısın verimli şekilde bilgilerimi çoğaltıp seneye iyi bir puanla istediğim bölüme yerlesmem gerekiyor.
Çok doğru dedin işte vazgeçmemek gerekiyor da ben biraz kendime karşı inancsizim ama bunu bir an önce duzelticem.
Maalesef matematik hiç yok yani dört işlem emin ol onda da biraz derine dalsam bogulurum.
Aslında biliyor musun vakti zamanında çok çalıştım sonucunu da aldım ama gerçekten artık bilmiyorum çalışıp düşük almaktan dolayı ne heves ne istek pek bir şey kalmadı.
Youtubeden çok hoca dinledim ama yine de pek anladığımı soyleyemem ne yazık ki.
Ben de geometriye yogunlastim şimdilerde işte biri olmuyorsa diğeri de olmicak değil umarım olur.
MeryemNergiz
Ama takdir ettim seni gerçekten ne güzel demişsin “Sen kendini tanıyorsun ne istediğini biliyorsan o kararından sonucu,sürecinden ne olursa olsun vazgeçme çünkü kendimden biliyorum”.
Anladım ki sen de hırslı,azimli ve asla vazgecmeyenlerdensin ne mutlu sana inşallah bu yıl istediğin olur ve kazanırsın hayırlısıyla.
Sonra da darısı benim başıma olur.
[silindi] inşallah canım benim sanki içinde bir sıkıntı var ben mi yanlış hissediyorum emin ol herşey düzelir içini ferah tut rabbim sıkıntını gidersin rabbim seni ballandirsin Allahümme amin gerçekten dünyalık hiçbirseyi kafa takmaya değmiyor önemli olan rabbimizin bizden razı olduğu şeylere göre hareket etmek
[silindi] amin ecmain darısı senin başına olur bazen çok istediğimiz şeyler hayırlısı olmayıp olmayabilirde buda var yani o kadar çok kendimi eğitimime baglayamiyorum sadece elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum sonrada da zaten el açıp Rabbimize dua etmek tevekkül etmek her türlü bizim için en iyisi olduğunu yüce rabbim bilir
MeryemNergiz
Çok şükür her insanın vardır bir sıkıntısı,derinlerde bir yarası ama ciddi bir şey yok elhamdülillah, insanoğlu boş şeyleri bile dert edinir kendisine.Bazen olur bende de dert edinirim küçük şeyleri ama çok sukur kesinlikle ciddi bir şey yok teşekkür ederim.
Bu arada yazarken nasıl yansitiyorum bilmiyorum ama gerçekten şarkı dinliyorum onun tesirinde de kalıyor olabilirim tabii
Şımarık,muziplik peşinde biriyim aslında ama mevzu eğitimse depresyona giriyorum.
Çok haklısın dünyalık hiçbir şey takmaya değmiyor tabii ki sevdiklerim,sevdiklerimiz yanımızda olsun Rabbimden başka bir şey istemem yeter ki sevdiklerimin yokluğunu yaşamıyim bu konu dışında hiçbir şey e kahr etmez beni.
Eksik olmayasın rabbim bu güzel kalbine bin kat daha huzur,saadet bahş etsin inşallah.
MeryemNergiz
Kesinlikle dua ederken önce hayırlısını diliyorum Rabbimden mevlam neylerse güzel eyler.
En dogrusunu yapıyorsun kesinlikle ben çok eğitimime bağlanıyorum hatalıyım bu konuda.Baglanmamin sonucunda da pek bir şey fark etmiyorum aslinda
Kesinlikle her şey takdir i ilahi.Daima böyle güzel kal inşallah.
[silindi] ya hangi şarkıyı dinliyorsun bende dinlesem birde çok teşekkür ederim o güzel gönlünden kopan güzel cümleleri kurup yazdığın için eğitim konusunda çok fazla düşünme üzme herşey olacağına varır sen yeterki yapacagin ve çalışacağın emeğin arkasında dur ve kendinden emin ol ondan sonrasi zaten Rabbime tevekkül etmek emin ol sen elinden gelenin en iyisini yaptığında hicbirsey rabbim tarafından mükafatsiz kalmaz sen yeterki yapacagin adım atacağın şeylerin arkasında dur ve ben elimden geleni yaptım demeyi içtenlikle söylemeyi bil çünkü ben ilk sene kazanamadim ve kendimden yola çıkarak hep hatayı kendimde buldum ve burda yanlış yaptığımı gördüm ondan dolayı Rabbime isyan etmedim çünkü kişi kendini bildiği zaman ilk önce kendi öz eleştirisini yapabilmeli ondan sonra elinden geleni yapıp sonrasında rabbine bırakmalı olursa olur olmaz ise hayırlısi diyip yola devam etmeli orada takılıp kalmamalı evet zor kabulenmek ama ne biliyoruz her şerde bir hayır olacağını yada tam tersi olacağını onun için takdiri ilahi
MeryemNergiz
Ağzına sağlık ne güzel yazdın oyle
Çok teşekkür ederim ne dediysen doğru.
Mem ararat evîn dinliyordum.
Bu arada ben de çok severim uzaktan birlikte karşıdaki tarafla ayni sarkiyi dinlemeyi.
Çok isterim dinlemeni.
[silindi] ya o şarkıyı çok seviyorum biliyorum onu hep de dinlerim ben şuan bir uygulama var kitap okuyorum çok güzel kitaplar var tavsiye ederim okumanı
MeryemNergiz
Seviyor olman mutlu etti.Oncelikle hangi uygulama ve hangi kitabı okuduğunu sorsam?
[silindi] Wattpad uygulaması sana linkini atarım olmaz ise
[silindi] bu arada hayırlı sabahlar
[silindi] link gönderemiyorum ismini söyleyeceğim kitabın ismi bişnev belki hoşuna gitmez ama gerçekten çok güzel bir kitap birde orda istediğin türden kitaplar olabilir illa dediğim kitabı okuman için ısrar etmiyorum sadece önerim sana oku diye
MeryemNergiz
Hayırlı sabahlar kusura bakma geç gordum
MeryemNergiz
Ha wattpad i gordum çok iyi bir uygulama çok da güzel aslında ama okuyamıyorum ben öyle ya illa elimde kitap olucak.Aliskin değilim yani ben bişnev kitabına bakıyım eğer sevdiğim tarzdansa kütüphaneden veyahut edebiyat hocamdan okumak için isteyebilirim.Tesekkur ederim.
Sen nasılsın?
[silindi] sıkıntı değil güzellik bildirm gelmiyor bilmiyorum neden öyle