MeryemNergiz
Aslında bir an önce çalışmak istiyorum odak sorunum var sırf çalışmamak için en boş uygulamaya dahi girerim ben ,pakodemy de o uygulamalardan biri yani ne var ne yok bakıyım derken zaman harcıyorum,lakirdi ediyorum falan.
Dikkatimi dağıtıyor yani.
Bundan dolayı silmek istiyordum hem biliyor musun hemen her şeyden sıkılıyorum gerçekten her şey kısa bir süre sonra zaman kaybı ve boş geliyor.
Zaten artık buradaki sorulara da zaman ayırmıyorum çözmeye çalışmıyorum o bile yorucu geliyor bu da baska seylerin yorgunlugu aslinda.uygulamayi da kullanmiyorum burda kalmamin herhangi bir nedeni yok baskalari gibi arkadas edinme veyahut sirf konusmak icin de kalmamaliyim burda.Her gecen gün kendime daha da sinirleniyorum 1 hafta geçti okullar kapandı yalnızca kitapligimi düzelttim derslere başlayamadım dahi bu çok ağrıma gidiyor işte bayram var bayram hazırlığı falan derken bana bi laçkalaşma gelicek falan benim gerçekten okumak dışında başka alternatifim yok hayata dair şu an tek amacım bu, her şey herkes boş geliyor velhasıl kendime başka seçenek sunmuyorum,kaybettiğim günler için de çok sinirleniyorum.
(Lütfen kendi üzerine alınma değer verdiğim çok güzel bir insansın,seninle saatlerce sohbet edebilirim.Laflarim sana değil.)