Şöyle söyleyim matematik adına başlamak istiyorum öncelikle dediğin gibi sevmemen sana engel olabilir ben matematiği hep sevdim 4. Sınıf hariç 4. Sınıf matematiğinden bile 72 aldım dşwndşdm Matematikte tyt adına önce konuşayım 11. Sınıfa gelince son 2 haftada tytye başlayım dedim ama başlarken bildiğim konulardan çözeyim dedim ama yapamadım ve her şeyi unuttum diye aynı seninki gibi bir depresyona girdim flsmdş yani keşke hiç öğrenmemiş olsaydım daha çabuk atlatırdım neyse 11. Sınıfta o yüzden son 2 hafta sadece fonksiyon çözdğm yaza bıraktım yazın bence soru bankası çözmek çok mantıklı bol bol vaktin oluyor baya rahat oluyorsun bende aydın fasikülleri vardı hepsini bitirmedim eksik olduğumu düşündüğüm konuları bitirdim sadece sen de böyle yapabilirsin zaten baya temelden başlıyor ve bir sürü kural veriyor bu tür föylerdwn giderken aynı zamanda çıkmış problemler kitabı çözebilirsin en azından 8 neti kesin garantilettiriyor problemler çok önemli bu yüzden ve soru tipi burada ezberlersen işine yarar çünkü ösym hep aynı tarz problemler soruyor bu tür şeyleri halledince ösymye yakın bir kaynak çözebilirsin ben 345 çözmüştüm her soruyu tam anlamıyla bitirince yanlışlarını falan iyice anlayınca bu test kitabı sayesinde ilk 30 netimi görmüştüm bunu bitirmek birinci dönemin ortalarına kadar sürmüştü benim için arkadaşlarım daha erken bitirmişti ama ben daha kötüydüm matematikte bu yüzden sindire sindire gittim bunun bi tık üstünde bir kaynak dha çözebilirsin ya da çözmeyip denemeyle de gidebilirsin taöamen sana kalmış dershanem verdiği için ben iki kaynak daha çözmek zorundaydım çap ve bilgi sarmal çapı çok önermem ama bilgi sarmal güzeldi hatta 345 ve bilgi sarmaldan birini seçip çözebilirsin biraz aynı seviye gibiler hemen hemen ama şöyle söyleyim bir kaynak bitirince ilk 30 netimi gördüm evet ama bir kaynak daha bitirince 30 nete sabitledim gibi oldu bir tane daha bitirince ikinci dönemin ortasına geldik zaten oradan sonra deneme çözmelisin ve her denemede verdiğin süreyi daha da kısmalısın ne kadar kısa sürede çözersen o kadar iyi olur süreyi kısalttıkça evet netlerin çok düşücek ama yavaş yavaş o süre içinde hızlı düşünmeyi öğreniceksin daha doğrusu öğrenöek zorundasın msüde elde ettiğim tecrübelerle böyle yapmaya başladım ben zaten biraz koşarak yetiştim o yüzden çok odaklanamadım türkçeye de çok sürem gitmiş oldu ve hayatımda en hızlı matematik çözmem gereken andaydım ama çok hazırlıksız kalmıştım zar zor yaptım diğerlerini çok iyi yapamıyordum bu nedenle çok süremi alıyorlardı ama öğrenemediğim için ben süremi matematikten kısaltmaya çalıştım eğer tabi daha iyi olan bir dersin varsa onu kısaltmaya çalışabilirsin bu benim kendi öznel düşüncemdi direk şunu yap diyemedim daha çok hayatımı anlatmış gibi oldu ama yaptığım şeyleri direk dayatsam olmazdı sonuçlarını beni nereye kadar getirdiğini söylemiş oldum 15 16 net yaparım yeterli benim için diyorsan mesela ilk baştaki fasikül kitaplarındak eksiklerini kapatmak kısmını yapabilirsin hangi neti istiyorsan o aralıktaki şeyi yapmanı tabsşye ederim