Öncelikle çok ama çok TEŞEKKUR EDERIMMMMM
Farkındayım çok zahmet verdim ve gözlerin için de çok üzgünüm benim yüzümden saatlerce ekranla bakiştin belki de çok sağ ol ne kadar teşekkür etsem biliyorum az.
O kadar güzel ve o kadar aşamalı her şeyi en güzel detayiyla yazmışsın ki gerçekten fark ettim de hiçbir şey için geç değil aslında her şeyi gözümde ben büyütüyorum
matematik adına yazdığın şeyler de çok güzel yanı tanımasam ayila bayıla mate atık cozerim😄 önce geometriye baslicam okul açıkken de söz de iyi olduğum Türkçeden soru çözmeye gayret edip biraz da olsa geliştirmeye calisicam tatilden sonra geometriye uyuyup kalkicam artı net getirdiğini çok sık duydum kendim bizzat tanıştım geometriiule kafam basacak gibi gerçekten ben çok duzensizim düzeni oturtabilsem her şey mis gibi olucak o düzeni oturmaliyim tam konsantre geometriye ilerlicem önce konu anlatımı izlicem akabinde gerekli ince detaylı notlar varsa konu anlatımı kitabıma eklicem yoksa da npbir not defteri tutucam düzenimi oturtabilmem için öncelikle sadece bir derse tek konsantre olmaya cabalicam
Kitap okumayı saldım kitap okumaya da en kısa sürede baslicam ev ortamı sorun olursa okuldaki kütüphaneye gidip tabii izin alıp önce babamlarla da konuşmam gerek internette var zaten akıllı tahtadan videoları izlerim pür dikkat hem orda dikkatimi hiçbir şey dagitamaz ben tek olucam sonuçta baktım düzenim oturdu diğer derslere geçmeye baslicam 1 saatimi konu dinlemeye ayırıyorsam 10 saatimi soru çözmeye ve soru videosu izlemeye ayiricam önce tytyle başlamam gerek tyt az çok aklımda bir şeyler var covid dönemi uzaktan eğitim sıkıntılı bir surecti sadece hatırlamam gerekiyor tyt 12 olmadan bitirsem zaten 12.sinifta ahım şahım bir ders gördüğümüz yok yani en kötü ihtimali söylüyorum umarım böyle olmaz da olsa da hallederim inşallah 11.sinif yani ayt konularını taş çatlasın 1.donem halletsem okulda olurda ders görürsek 12.sinif konularına dair salmam konuları öyle böyle hallederim İNŞALLAH şu an her şey mis gibi kafam da yattı ALLAH’IMMM SEN BU DUSUNDURDUKLERIMI GERCEKLESTIRMEYI DE NASIP ET çok teşekkür ederim ya sana bu söylediklerimi gerçekten yaparsam benden daha mesudu bulunmaz.Verdigin tüm tavsiyelerin de ekran görüntüsünü aldım çalışırken hepsini göz onunda bulundurucam o kadar doğru ve o kadar mantıklı şeyler yazmışsın ki rahat rahat uyuyabilirim herhalde en geç yaz tatilinde Rabbimin izniyle herhangi bir sorun çıkmazsa tabii o ara sen de kazanmış olacaksın inşallah sen bana üniversite maceralarını anlatırken ben de sınava hazırlanma sürecini anlatırım öyle böyle su akarak yatağını bulur Ayy Allahimmm hayali bile muazzam çıldırıyorum insalalh her şeyin hayırlısı ve en güzeli olur aminnnnn çok ama çok aminnn
Kimseye kulak asmicam ya kim ne derse desin her şey çok güzel olucak.
Sana çok ama çok teşekkür ederim tekrardan kusura bakma lütfen gözlerin için de zamanını çaldığım için de🥺🥺 kocaman öptümmm🫂🫂🫂🫂🫂😍
Sen de kendine çok dikkat et esenlikle kal iyi geceler diliyorum sana da en güzeline (Rabbim’e)emanetsin.