-Liviana_Nur- [silindi] Evet ben de çok seviyprum özellikle bu notu kağıtlara zam gelince çıkardım baya minyatür o yüzden ŞDNWŞSMĞXÖSL
[silindi] -Liviana_Nur- Eğleniyor gibisin bunu yaparken iyi eglenceler😂😂 Ama maşallah çok dertli toplu şu an, kaynakların da çok iyi.
[silindi] -Liviana_Nur- Esprilerin harika😬😁😂 Sırada otururken bile sıra arkadaşımın eşyalarını dahi duzelte duzelte o benden beter oldu artık o benimkileri düzeltiyor ben derli toplu başlarım sonra bakarım dağılmış tekrar düzeltir devam ederim
[silindi] -Liviana_Nur- 🤦♀️ Sen de mi amca yaa😂 Hep x ve y kuşağı amca,teyze dede ve nine tipleri Telefonunu çikarrrrr
-Liviana_Nur- [silindi] Şdndşsmdşfmdş tebrikler kendi ellerinizle safiye yetiştirdiniz beni de gülben yapma sakın
-Liviana_Nur- [silindi] ŞDNAŞDMDLSNSŞMXŞ Ailem de bunu çok yapıyor ondaj biraz tartışıyoruz arada ellemiyorlar artık son dakika ders programı falan ayarlayan biri olduğum için sene başında çok sıkıntı yaşadım onlar da nereye koyduklarını unutuyprdu korkunç anlar
[silindi] -Liviana_Nur- Artık ne kadar dağınıksa sen de benim annemin bir bakışı etrafımı toplamaya yetiyor😁😂yeter ki bıdı bıdı laf atmasin